Immortal Fruits slots

Immortal Fruits slots
Speel met actie Speel zonder actie

Immortal Fruits slots

De classic Immortal Fruits slots is ideaal voor spelers die van fruitautomaten houden maar op zoek zijn naar net wat meer.

Deze gokkast heeft een vleugje klasse en tegelijkertijd een feestelijke sfeer. En de rad van fortuin (wheel of fortune) kan de meest krankzinnige prijzen geven.

Trek je dans schoenen aan en bogey onder de discobal en jaag hierbij op de Mega jackpots! Blijf onder de knipperende lampjes op het xWheel draaien voor de Big Wins.

Speel deze fruits-game gratis of voor echt geld bij onze casino partner! Zowel op mobiel als desktop te spelen.

Game informatie

De classic Immortal Fruits slots draait op software van Nolimit City games.

Deze fruitmachine heeft 5 rollen(reels) met 4 rijen(row) en maar liefst 50 paylines!

Als je voor geld wilt gokken, kun je dat doen met een minimale inzet van 0,20 euro per spin. De RTP is 96.06%. En je kunt tot wel 2787x je bet winnen als het geluk aan je zijde staat.

Dit spel heeft de klassieke fruitsymbolen. Maar de rode zevens zijn het meeste waard.

Gamble feature

Je kunt met de Gamble feature gokken met de prijzen die je hebt gewonnen. Je hebt 50% kans om te winnen. De 'Gamble to bonus' feature geeft de mogelijkheid om direct in de xWheel bonusfunctie te komen.

xWheel Feature en Jackpots

Als er op de rollen 1, 3 en 5 scatters vallen, dan wordt de xWheel Feature geactiveerd. Deze kan ook nog met de 'Buy bonus' feature geactiveerd worden. Dat kost wel 75x je bet.

Je mag met dit spel aan het rad (xWheel) draaien.

Je kunt een van de 3 volgende Jackpots winnen:

  • Rapid: win 100x je bet
  • Midi: win 250x je bet
  • Mega: win 2500x je bet

Immortal Fruits slots

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.