Hunter Aztec gokkast

Hunter Aztec gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Hunter Aztec gokkast

John Hunter is een fictief personage dat in een heel aantal van de Pragmatic Play-gokkasten de hoofdrol speelt. 1 daarvan is John Hunter and the Aztec Treasure, waarin hij op avontuur gaat naar Azteekse rijk. Hier zijn verschillende gevaren te trotseren, zoals giftige slangen en zwarte poema's die er op de loer liggen.

John Hunter and the Aztec Treasure heeft 5 rollen, maar een afwisselend aantal rijen (zowel per spin als per rol). In totaal kunnen er met dit Megaways-achtige concept maximaal 7.776 Ways to Win gevormd worden.

Features van John Hunter and the Aztec Treasure

Het enige bonus spel in deze populaire online gokkast zijn de gratis draaibeurten, waarmee de game flink overzichtelijk is gehouden.

Free Spins feature

Draai je ten minste 3 scatters, dan kom je de Free Spins Feature binnen. Het aantal kosteloze draaibeurten dat je krijgt, is afhankelijk van het scatter-aantal en de RNG. Dit zijn er in elk geval minstens 5 en hooguit 25.

Elke spin heb je te maken met een random multiplier waarmee je beloond wordt, ter waarde van x2, x3, x5, x7 of x10. Deze multiplier wordt automatisch elke draai vermenigvuldigd met de eventuele winst.

Krijg je tijdens de Free Spins 2 - 5 scatters in beeld, dan ontvang je 3 - 15 extra gratis spins.

Gokkast symbolen, RTP en max payout

Het gouden masker in John Hunter and the Aztec Treasure gokkast is de wild en vervangt alleen de scatter-badge niet. Wilds kunnen enkel voorkomen op de middelste drie reels. Beide symbolen betalen zelf verder geen geld uit.

Het meest interessante standaardsymbooltype is John Hunter zelf, die tot 400 euro uitkeert voor een volle winlijn.

De RTP is een vrij hoge 96,50%, de variantie is hoog en er kan tot wel 9.000x (max payout) gecasht worden.

Hunter Aztec gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?