Hot to Burn

Hot to Burn is een klassieke online fruitautomaat van Reel Kingdom, maar uitgebracht is op het platform van Pragmatic Play. Het gaat hier om een simpel spel, vol met vruchten. Dit zijn onder andere de bekende kersen, citroenen, sinaasappels, perziken en watermeloenen.

Zowel op het logo van Hot to Burn slot als op de achtergrond van de 5x3-gokkast zijn vlammen te zien. Zodra je 1 of meerdere van de 20 winlijnen vormt, vatten ook die symbolen vlam en wordt ook het vuur op de achtergrond aangewakkerd. Een soundtrack is er niet.

Gokkast Features van Hot to Burn

Een belangrijk kenmerken van een echte oldschool gokkast, is de afwezigheid van features. Dat geldt eveneens voor Hot to Burn, waarin geen noemenswaardige bonus spel van de partij is. Dat maakt het spel overzichtelijk en erg eenvoudig te begrijpen.

Slot symbolen en RTP

Dat er flink gewonnen kan worden met Hot to Burn classic slot, dat is een understatement.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is 96,71% en de variantie is medium.

Wil je de Hot to Burn betaald spelen, dan dien je de coins per line en de coin value in te stellen. Daarmee bepaal je namelijk de totale inzet.

Hot to Burn

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.