Hot Shot fruitautomaat

Hot Shot fruitautomaat
Speel met actie Speel zonder actie

Hot Shot fruitautomaat

Hot Shot is een klassieke fruitautomaat uit de speelautomatenhal. Deze versie met 6 rollen en 20 winlijnen is ontwikkeld door Stakelogic. Je kunt de Hot Shot nu ook gratis online spelen. Het heeft zoals van ouds de klassieke fruit symbolen met de star symbol die geldt voor alles. Maar in de Hot Shot modus wordt het echt spannend..

Spelregels Hot Shot Fruitautomaat

Om deze fruitmachine goed onder de knie te krijgen is het belangrijk dat je alle features en functies goed kent. Daarna kun je deze gokkast gratis online oefenen. De belangrijkste features en stappen van deze speelautomaat zijn:

  • Kies je spel - Choose Game
  • Place bet - bepaal je inzet
  • Hot shot Win
  • Wild Win

Hieronder worden de bovenstaande functies verder uitgelegd.

Kies je spel - Choose Game

Met de Total bet button kun je het spel kiezen die je wilt spelen. Je kunt kiezen voor de basisspel met 3 rollen. Maar je kunt dit ook uitbreiden tot 6 rollen (reels) en zelf deze laatste uitbreiden met de superbet feature. Uiteraard hoe meer rollen je speelt des te meer kans je maakt op een leuke prijs.

Place bet - bepaal je inzet

Via de Total bet button kun je ook je inzet per winlijn bepalen. Je total bet is niet alleen afhankelijk van je inzet per winlijn maar ook van de aantal rollen die je speelt. Hoe meer rollen je speelt des te hoger je total bet zal zijn, en des te meer kans je hebt om een leuke prijs binnen te halen.

HOT SHOT WIN

Als je drie Hot Shot symbolen van dezelfde kleur krijgt dan wordt de Hot Shot Win feature geactiveerd. Er wordt dan geschoten op de symbolen om zo hoog mogelijke winsten binnen te halen.

Wild Win

De sterren (stars) zijn de Wild symbols en gelden voor alle symbolen behalve voor de Hot shot symbolen. Je wint ook een grote prijs als je 3 Wild symbols hebt op de rollen. In de superbet modus zijn deze Wild symbols zelfs nog meer waard!

Hot Shot fruitautomaat

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.