Hot Safari slot

Hot Safari is een online casino slot van Pragmatic Play, waarbij de titel er al geen misverstand over laat bestaan dat we op safari gaan in de bloedhitte. De bestemming is Afrika, waar tal van wilde dieren hun habitat hebben. Denk aan steenbokken, bavianen, neushoorns en leeuwen.

Dit spel heeft 5x3 standaardsymbolen en 1 speciale verticale rol, die zich rechts van het veld bevindt. Er kunnen maximaal 25 winlijnen per draai worden gevormd.

Slot Features van Hot Safari

Met de Hot Safari slot kan het om meerdere redenen behoorlijk heet onder de voeten worden, voornamelijk dankzij de Super Wild-feature. Maar ook de Free Spins kan leuk uitpakken.

Win Multiplier feature

De zesde rol in Hot Safari slotgame wordt voornamelijk bezet door multipliers, varierend van x1 tot x10. Draai je winlijn, dan win je daarover de multiplier die op dat moment in het midden te vinden is van deze rol.

Random en expanderende wilds

Landt het 'Super Wild'-symbool op de zesde rol, dan wordt aan elk van de andere rollen een random wild toegevoegd. Komt zo'n joker terecht op het middel van een reel, dan expandeert het standaard. Aangezien de leeuw (samen met de olifant) het best uitbetalende symbool is, maakt dat hiermee de hoofdprijs van Hot Safari gewonnen kan worden.

Free Spins

Met ten minste 3 scatters activeer je de Free Spins van Hot Safari game. Je ontvangt dan 10 gratis draaibeurten, met de mogelijkheid deze feature tot in de oneindigheid te re-triggeren.

Game symbolen en RTP

De baviaan in Hot Safari videogame is de scatter en betaalt voorafgaand aan de Free Spins sowieso 1x de inzet uit.

Draai je 5 wilds (de leeuw) op de middelste rol, dan win je daarmee automatisch de hoofdprijs van 100.000x de inzet per winlijn.

Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) van Hot Safari is 96,17% en de variantie schatten we op medium - hoog.

Hot Safari slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.