Hot Nudge

De Hot Nudge klassieke gokkast heeft een thema in een Steampunk stijl. Dit is een apart fantasiethema dat zich afspeelt in het verleden toen de stoomkracht een belangrijke energiebron was. Door de Steampunk thema heeft deze gokautomaat een stoere uitstraling.

Met een industriele look, staat de monsterlijk grote slotmachine voor een grote grijze muur. Deze laat zijn tandwielen draaien en spuugt stoom uit.

Wil je alvast een voorproefje? Klik op de Play-button en speel gratis en zonder registratie. Wil je meer spanning? Dan kun je ook voor echt geld gokken bij onze casino partner.

Game informatie

De Hot Nudge klassieke gokkast draait op game-software van Nolimit City games.

Deze classic slotmachine heeft 5 reels en 4 rows. Er zijn in totaal 40 fixed paylines (betlines). Als je geluk hebt, kun je wel tot 2413x je bet winnen! De RTP is 96.29%.

De mooie vrouw is het wild symbool en vervangt alle andere symbolen. Dus zo kun je mooie prijzen winnen. Deze Wild symbolen komen alleen op de middelste drie rollen voor en kunnen zich uitbreiden tot dat ze de gehele rol bedekken. En er is een multiplier gekoppeld aan de Wild die kan oplopen tot 10x.

Hot Symbol Nudge feature

Als er een Queen of Steam, King of Diesel en Jack Punk volledig op rol 1 en 2 vallen, dan zal die symbool op de andere rollen (indien aanwezig) volledig 'nudgen', dus die rollen volledig bedekken.

Hot Nudge free spins

Als er drie scatter symbolen vallen, win je 7 free spins. In deze bonusrondes win je nog meer gratis spins als er wederom 3 of meer scatters vallen.

Hot Nudge

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.