Hot Joker gokkast

De klassieke Hot Joker gokkast is een zege voor liefhebbers van eenvoudige fruitautomaten van vroeger uit de automatenhal of cafetaria. Alleen heeft deze een moderne twist gekregen om het gokken net wat leuker te maken.

Als je gek bent van de klassieke fruit symbolen en eenvoud en nostalgie van gokkasten, dan is deze echt een aanrader.

Je kunt deze gokautomaat eerst gratis spelen om te kijken of het je bevalt.

En als je meer spanning wilt, dan kun je dit spel ook voor echt geld spelen bij onze casino partner. Je kunt storten via verschillende betaalmethoden waaronder iDeal.

Game info

De klassieke Hot Joker gokkast draait op game software van Stakelogic.

Deze classic slotgame heeft 5 rollen (reels) en 4 rijen (row). Er zijn in totaal 40 vaste winlijnen waarop prijzen kunnen vallen.

De RTP is 95.01% en de minimale inzet is 0,10 euro cent per spin.

De Wild symbool is de joker. De joker telt voor alle andere symbolen.

De joker is ook tegelijkertijd het meest waardevolle symbool. Als er 5 jokers op de winlijn vallen dan win je 50 keer je inzet.

Rode en blauwe zevens symbolen leveren je tot 10 keer je inzet op. Met aardbeien en peren win je tot 6 keer je inzet. Met de klassieke trossen druiven en watermeloenen win je 4 keer je inzet.

Met de 'Gamble feature' kun je een gokje wagen om je winst te verdubbelen of te verviervoudigen. Hiervoor moet je wel de juiste kleur van de kaart (2x) of de juiste symbool van de kaart (4x) voorspellen.

Als er drie sterren vallen op de rollen dan krijg je de free spins. Het aantal gratis spins is afhankelijk van het aantal sterren, zoals hieronder:

3 sterren: 10 free spins

4 sterren: 20 free spins.

5 sterren: 30 free spins.

Hot Joker gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?