Hot Fiesta

De Hot Fiesta videoslot, van Pragmatic Play, brengt je naar het vrolijke Mexico, waar de zon uitbundig schijnt. Hier is tijdens de fiesta een feest in volle gang. Er zijn danseressen aanwezig die dansen op de muziek en er zijn pinata's gevuld met lekkernijen.

Deze online videoslot is er 1 die qua eerste indruk het beste omschreven kan worden als standaard. Het heeft namelijk 5x3 symbolen en 25 winlijnen.

Videoslot Features van Hot Fiesta

Vervelen in Hot Fiesta videoslot is geen optie, met een bonte verzameling aan features. Dit zijn Multiplier-wilds en een Free Spins-feature met Sticky Roaming Wilds.

Multiplier-wilds

Alle ogen zijn tijdens het spelen van het basis game van Hot Fiesta vooral gericht op de pinata's. Dit zijn namelijk de wilds, die een random multiplier bij zich dragen van x2, x3, x4 of x5. Draai je meerdere wilds op een winlijn, dan worden deze vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld. Zo kan het maken van een winnend patroon aanzienlijk interessanter worden.

Free Spins feature

Een aantal van 3 scatters verleent je toegang tot de Free Spins-feature, waar eerst het aantal gratis spins bepaald moet worden. Hiervoor sla je de pinata's stuk. Het resultaat is 9 - 27 gratis draaibeurten.

Elke multiplier-wild die hier draait, blijft overigens plakken tot het einde van de feature. Wel verandert het elke spin van locatie.

Game symbolen, RTP en Bonus

De pinata-wild kan elk symbool in de Hot Fiesta videogame vervangen, op de scatter na. Wilds komen voor op elke reel en betalen zelf ook geld vanaf een trio.

Het Bonus symbool met de vuurpijlen is de scatter. Dat kan alleen landen op de rollen 1, 3 en 5. Daarvoor krijg je sowieso 3x je inzet uitbetaald als je ze alle drie tegelijk in beeld krijgt.

De variantie van Hot Fiesta video slot is wel hoog, maar dan geldt eveneens voor de hoofdprijs van 5.000x de inzet. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is 96,56%.

Hot Fiesta

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.