Hot Chilli gokkast

Hot Chilli gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Hot Chilli gokkast

Hot Chilli is een populaire online gokkast van Pragmatic Play en heeft, anders dan het waarschijnlijk in eerste instantie doet vermoeden, geen Mexicaans maar een Oosters thema. Hier staat allerlei eten voor je klaar, zoals verschillende soorten vis en garnalen, dat nog wel eerst even bereid moet worden

De Hot Chilli gokkast is een opvallend spel, met niet alleen slechts 3x3-symbolen en 9 winlijnen, maar waarin het ook ontbreekt aan echte rollen. Maak je gebruik van de spin-button dan worden er op random locaties symbolen toegevoegd. Heb je prijs, dan wijzen eetstokjes deze combi aan.

Gokkast Features van Hot Chilli

Het spel is het beste te omschrijven als een klassieke gokkast. Dat is eigenlijk al te zien aan de uitbetalingstabel die in zrsquo;n geheel in beeld staat naast het speelveld.

Echte bonus spellen, zoals een Free Spins-feature, zijn er dan ook niet in aanwezig. Wel zijn er multipliers te verdienen, die nog enige vorm van spanning aan Hot Chilli toevoegen. Daarmee is de online gokkast erg simplistisch gehouden.

Multiplier-wilds

Elke hete peper kan in principe een multiplier bij zich dragen, van x2, x3, x4 of x5. Daarmee zijn ook veruit de beste prijzen te winnen.

Ter vergelijking: met drie garnalen op een winlijn cash je hooguit 500 euro. Met drie Multiplier-wilds is dit maximaal 25.000 euro.

Gokkast symbolen, RTP en inzet (bet)

De symbolen om in de gaten te houden in de Hot Chilli gokkast, dat zijn met name de multifunctionele hete pepers. Deze zijn namelijk zowel de wild als de symbolen die het meeste geld uitbetalen.

In totaal heeft Hot Chilli tot 888x de totale inzet (bet) te bieden per ronde. De RTP is 96,52% en de variantie is medium.

Wil je een inzet plaatsen, dan is dat mogelijk vanaf 0,09 euro cent tot hooguit 45 euro.

Hot Chilli gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.