Hot 7 Hold Spin

Hot 7 Hold and Spin is een echte klassieke fruitautomaat. Het heeft een klassieke fruit thema met de welbekende klassieke fruit symbolen zoals de meloenen, kersen, aardbeien, pruimen en sinaasappels. Op de achtergrond zijn vlammen te zien voor de sfeer.

Hold and Spin en ga voor geweldige munten (coins) en de kostbare diamant. Zo zijn er ook de expanding wilds die op de rollen groeien nadat ze zijn gevallen. Zo kun je nog meer opeenvolgende winnende combinaties maken!

Game info

De Hot 7 Hold and Spin classic slot draait op game software van Stakelogic.

Je speelt deze slotgame op een scherm van 3 rollen (reels) en 3 rijen (row) met 5 vaste winlijnen. Je wint een prijs als je 3 dezelfde symbolen op 1 van de winlijnen krijgt.

De RTP is 95,3%. En de minimale inzet is vanaf 5 euro cent per spin.

De meest waardevolle symbols zijn de Wild-symbolen en de brandende rode zevens. Deze leveren 250x je inzet per winlijn op. De BAR symbool geeft 150x de inzet. Watermeloenen geven 100x de inzet.

Hold & Spin feature

Je triggert de Hold & Spin feature als je op de middelste rol 3 munten krijgt. De middelste rol wordt dan gelocked oftewel komt op Hold. De eerste en de derde reel blijven wel door spinnen.

Je krijgt vier re-spins. Valt er hierbij een munt? Dan krijg je de winst uitbetaald (payout) van die munt en ook nog eens de waarde van de drie munten op de middelste rol. Daarna verdwijnt de extra gevallen munt van je scherm, maar blijven de munten op de middelste reel nog wel staan.

Gamble feature

Na een gewonnen prijs, kun je ervoor kiezen om de 'Gamble feature' te spelen. Je moet dan de kleur of symbool van de volgende kaart voorspellen. Als je op de juiste kleur gokt levert dat een verdubbeling van je winst op. Heb je het juiste symbool goed gegokt? Dan krijg je 4x je gewonnen prijs.

Hot 7 Hold Spin

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?