Honey Honey Honey

Voor wie zich nog afvraagt waar Honey Honey Honey precies over gaat: het draait hier om honing, honing en nog eens honing. Deze online casino slot, van Pragmatic Play, is in een cartoonachtige stijl vormgegeven en bevat vrolijke kleuren.

Het verhaal speelt zich af in een bos, vanwaar je zicht hebt op een heuvelachtig landschap met groene weides. De rollen zijn onder meer bezet met allerlei kleurige bloemen, potten vol 'goud' en bijenkorven.

Op het scherm zijn standaard 5x3 symbolen te vinden, waarvan de locaties gekoppeld zijn aan in totaal 20 winlijnen.

Slot Features van Honey Honey Honey

De Honey Honey Honey slot zit ook vol met features, features en features. Dit zijn zowel kortdurende als wat langere.

Random features

Op elk moment kunnen de bijen die in de bijenkorf hangen (rechts in beeld) wakker worden. Hieruit komen dan drie bijen, die allereerst een Pick Me-feature voor je in petto hebben. Daarmee word je beloond met 1 van de vijf random bonusspelletjes:

  • Honey Wilds - op de rollen worden 5 - 10 wilds geplaatst
  • Sticky Streak - een winstgevende symboolcombi bestaande uit drie symbolen verschijnt ergens op een lijn. Vervolgens krijg je tijdens re-spins de kans er meer van dit type bij te draaien.
  • Win Spin - win een prijs van ten minste 30x je inzet
  • 5 of a Kind - garandeert het draaien van een volle winlijn
  • Free Spins - triggert de gelijknamige bonusfeature

Free Spins feature

Ook met 3 scatters is de Free Spins-feature te activeren. Je krijgt dan twee opties. Dit zijn 8 draaibeurten met een expanderende wild op de middelste reel (Sticky Streak), of gratis draaibeurten met een megasymbool van 2x2 of 3x3 en een random multiplier van x2 (Honey Queen Colossal Spins).

Slot symbolen, RTP en Bonus

De vrolijke werker-bij in Honey Honey Honey slot is de wild en kan alleen het bonus symbool niet vervangen. Ook betaalt het vanaf tweevoud cash als het van links naar rechts op een winlijn terechtkomt.

Het Bonus symbool, met daarop een grote bijenkorf, laat zich alleen zien op de rollen 1, 3 en 5 en keert zelf geen geld uit.

De variantie van Honey Honey Honey is medium tot hoog. De winst kan maximaal bestaat uit 800x de inzet.

Honey Honey Honey

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.