Hercules and Pegasus

Hercules and Pegasus
Speel met actie Speel zonder actie

Hercules and Pegasus

In de populaire Hercules en Pegasus gokkast, van Pragmatic Play, gaan de jonge Grieks-mythologische strijder en het sprookjesachtige paard samen op avontuur. Het betreft hier een cartoonachtige online gokkast, die zo weggelopen zou kunnen zijn uit een Pixar-animatiefilm.

Het veld bestaat uit 5x3 symbolen waar 20 vaste winlijnen overheen lopen. Daarmee is deze speelautomaat vrij standaard te noemen.

Gokkast Features van Hercules en Pegasus

Er valt vrij veel te beleven in Hercules en Pegasus gokkast, met allerlei random features in het basisspel en drie verschillende Free Spins-bonusgames.

Random features

Op willekeurige momenten kan Pegasus eraan komen vliegen. Daarmee wordt 1 van de vier kortdurende Random Spin Features getriggerd. Denk aan:

  • Hercules Wilds - je ontvangt random wilds met de kans op een extra re-spin
  • Pegasus Wilds - je ontvangt random wilds met de kans op een multiplier van x2 over de winst
  • Bolt of Zeus - stacked Zeus-symbolen worden toegevoegd aan het veld, die aan het einde van de spin veranderen in een random regulier symbool.
  • Het activeren van 1 van de drie Free Spins-features

Free Spins feature

Van de Free Spins-feature zijn er dus maar liefst 3. Deze kun je ook triggeren met een symboolcombi. Welke je dan krijgt, hangt af van hoe de combi eruitziet (scatter + bonussymbolen). De Hercules Free Spins biedt je random wilds, de Pegasus Free Spins een standaard-multiplier tot x5 en de Hercules en Pegasus Free Spins geven je een combi daarvan.

In alle gevallen krijg je in principe ongelimiteerde gratis draaibeurten.

Gokkast symbolen, Bonus en RTP

Er doen ook reguliere wilds mee aan het spel. Dit zijn de symbolen waar Hercules en Pegasus samen op staan. Deze jokers vervangen alleen de speciale symbolen niet.

De scatter herken je aan het goudkleurige symbool met 'Bonus'. De extra bonussymbolen zijn 'Pegasus' en 'Hercules'. Dit drietal betaalt zelf verder geen cash uit.

De Hercules en Pegasus gokkast heeft een hoge variantie, een RTP van 96,50% en 2.500x de inzet om te winnen.

Hercules and Pegasus

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?