Greek Gods gokkast

Greek Gods gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Greek Gods gokkast

Greek Gods is een populaire online gokkast van Pragmatic Play, waarvoor verschillende Grieks mythologische goden weer eens van stal zijn gehaald. Het zijn ditmaal Athena, godin van de wijsheid, en Zeus, god van de donder, die hier de scepter zwaaien.

Het beeld van Greek Gods toont op de achtergrond van het 5x3-speelveld de tempel van Zeus, die gelegen zou zijn op de berg Olympus. Aan weerzijden van de rollen staan met goud versierde zuilen. Prijzen winnen kan hier met 243 Ways to Win.

Gokkast Features van Greek Gods

Greek Gods gokkast heeft een paar interessante features, waaronder random cadeautjes, een Free Spins-feature en een Wheel of Fortune.

Random beloningen

In het basis spel is het mogelijk getrakteerd te worden op aanvullende cashprijzen. Boven de rollen 3, 4 en 5 staan elke draai random bedragen afgebeeld. Dit zijn:

  • cashprijzen tot 50x de inzet
  • Toegang tot de Free Spins-feature, waar 8 gratis spins voor je klaarliggen
  • Toegang tot de Wheel of Fortune Bonus

Free Spins feature

De Free Spins-feature is ook te triggeren met ten minste 5 scatters. Je ontvangt sowieso 5 gratis spins. Elke extra scatter levert je +1 spin op. Maximaal kun je 36 Free Spins krijgen per trigger. Tijdens deze feature zijn er ook onbeperkte re-triggers te winnen. Ook zijn hier de random beloningen weer van de partij.

Wheel of Fortune Bonus

De enige manier om de Wheel of Fortune binnen te komen, is via de random beloningen. Je krijgt dan een prijzenrad te zien, waarmee je een gegarandeerd cashbedrag wint, ter waarde van 10x tot hooguit 1.000x de inzet.

Belangrijkste symbolen, RTP en max payout

Het wild-symbool in de Greek Gods gokkast vervangt alleen de scatter niet, en komt voor op elke reel.

De bliksemschicht is de scatter. Deze kan alleen landen op rol 3, 4 en/of 5 in basisspel. Tijdens Free Spins kun je 'm juist tegenkomen op aacute;lle rollen.

De maximale te winnen prijs met deze populaire online gokkast is 1.000x de inzet (max payout), de variantie is hoog en het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is 96,50%.

Greek Gods gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.