Great Chicken Escape

Great Chicken Escape
Speel met actie Speel zonder actie

Great Chicken Escape

The Great Chicken Escape is een online casino slot van Pragmatic Play, gebaseerd op de in 1963 verschenen Amerikaanse oorlogsfilm The Great Escape. De spelmaker heeft het verhaal wat aangepast, door de hoofdkarakters in te wisselen voor kippen. Op de achtergrond is dan ook een grote kippenren te zien en hoor je allerlei getokkel.

De symbolen bestaan onder andere uit vijf kippen, waarvan 1 generaal. Samen met de cartoonachtige vormgeving van het 5x3-spel en de bijpassende soundtrack nodigt het al gauw uit om dit spel te spelen. Winnen kan onder meer met het vormen van winlijnen. Daarvan zijn er 20 aanwezig.

Slot Features van The Great Chicken Escape

The Great Chicken Escape slot game heeft drie verschillende random features en bonus-features.

Kortdurende random bonus spelletjes

In het basis spel kan er op elk moment een kortdurend bonus spelletje actief worden, in de vorm van 4-9 random wilds, 2-4 stacked wilds reels of Mystery Symbols.

Bonus features

Draai je 3 of 4 scatters, dan krijg je een random bonus-feature toegewezen middels een korte Pick Me-game. Bevalt die feature je niet helemaal, dan kun je de Gamble-feature gebruiken om mogelijk een betere toegewezen te krijgen. Dit is echter wel een alles-of-niks spel.

De bonus features bestaan uit de Secret Tunnel Bonus, de Poulty in Motion, Get Clucky Free Spins, To The Other Side Free Spins en de The Great Escape Big Money Bonus. Die laatste binnenkomen is eigenlijk het ultieme doel.

The Big Money Bonus heeft een carrousel bestaande uit 12 barrels. Allemaal bevatten ze een bepaalde geldwaarde, varierend van 10x tot wel 500x. Je kunt ook re-spins cadeau krijgen, waarmee het prijzengeld kan groeien. Deze bonusfeature kun je ook rechtstreeks binnenkomen, met het draaien van 5 scatters in het basisspel.

Game symbolen, RTP en payout

Het wild-symbool in The Great Chicken Escape slot game is aanwezig op alle reels en kan alleen het Bonus-exemplaar niet vervangen. Verder is deze joker evenveel waard als het spellogo van deze online videogame, met maximaal 25x de inzet.

Het Bonus-symbool kan eveneens op alle rollen terechtkomen, maar keert zelf geen cash uit.

De RTP is 96,50%, de variantie is medium - hoog en de hoofdprijs bedraagt een uitstekende 5.000x payout.

Great Chicken Escape

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.