Grand Slam Gokkast

Grand Slam Gokkast
Speel met actie Speel zonder actie

Grand Slam Gokkast

De Grand Slam gokkast is een populaire klassieke fruitmachine uit de Nederlandse automatenhal. Omdat deze gokautomaat online erg populair is, is deze deluxe versie ontwikkeld. Maar dit spel is dicht bij de originele videoslot gehouden. Zo heeft het nog steeds klassieke fruitsymbolen, multipliers en de Super Bet optie.

Een van de belangrijkste verschillen tussen de fysieke speelautomaat en deze online game is het uitbetalingspercentage. De Grand Slam betaalt ongeveer 95 procent van de inleg weer terug uit als prijzengeld. Bij de fysieke kast is dat een stuk minder. De Grand Slam online fruitautomaat is mogelijk gemaakt door StakeLogic.

Uitleg Grand Slam gokkast

Er is sprake van een winnende combinatie op het moment dat je minimaal drie opeenvolgende symbolen vallen op 1 van de negen verschillende winlijnen die deze gokkast heeft. De uitbetalingen bij de verschillende wincombinaties van de symbolen zijn als volgt:

Kersen en sinaasappels: 5-50 x inzet

Citroenen: 5-125 x inzet

Pruimen en aardbeien: 10-125 x inzet

Klavertjes vier en druiven: 25-250 x inzet

Meloenen: 40-250 x inzet

De gouden Bell of Fortune: 50-1000 x inzet

Grand Slam Mystery Win Symbols

De Grand Slam Mystery feature kan zowel in het basis spel als in de Super bet game geactiveerd worden. In het basis spel heb je al bij 3 Grand Slam Symbols in zicht al prijs, maar bij 4 of 5 in zicht heb je nog een grotere winst, zoals hieronder aangegeven:

3 x Grand Slam symbol: 25-100 je inleg

4 x Grand Slam symbol: 50-250 je inleg

5 x Grand Slam symbol: 100-500 je inleg

Wild symbols

De stars (sterren) kunnen op alle rollen vallen en tellen voor alle symbolen behalve voor de Grand Slam Symbols.

Mystery Jackpot (progressive)

Als de Mystery Jackpot is ingeschakeld door de provider, dan maak je kans om een grote jackpot te winnen. Deze jackpot wordt gevuld door een gedeelte van de inzet van alle spelers in deze pot te doen. Op een willekeurig moment kan deze progressieve jackpot onder de spelers vallen.

Grand Slam Gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.