Giants Fortune Megaways

Giants Fortune Megaways
Speel met actie Speel zonder actie

Giants Fortune Megaways

In de Giants Fortune Megaways videoslot sluit je je aan bij de reus op zijn zoektocht naar goud. Begin je jacht door de Megaways trapsgewijze haspels te laten draaien, die wel tot 117.649 wincombinaties kan geven.

Als de Super Stake feature actief is, wordt een winst multiplier toegevoegd aan het basisspel en die multiplier wordt vervolgens overgedragen naar de gratis spins functie.

Kortom, genoeg spanning en speelgenot in een 'reusachtige' casino slot! Speel het spel gratis om het uit te proberen of speel voor echt geld middels een iDeal betaling.

Game info

De Giants Fortune Megaways videoslot is gemaakt door Stakelogic in samenwerking met Touchstone Games.

De minimale inzet (bet) is 0,20 euro cent. De RTP is 96%.

Als je de Super Stake activeert, kun je met dubbele inzet spelen, dus minimaal 0,40 euro cent. tegenover deze hogere inzet staat een hogere kans op grotere winsten, en een hogere kans om de bonus game te triggeren met de Win Multiplier.

De meest waardevolle symbool is uiteraard de REUS symbol. Deze reus is goed voor uitbetalingen (payout) tot en met 25 keer je inzet.

De schatkist symbolen betalen tot en met 3,75 keer je inzet. En de gouden bekers en zakken met gouden munten geven tot 1 keer de inzet.

Giants Fortune Megaways

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?