Gates of Olympus

Gates of Olympus is 1 van de populairste online slot games van Pragmatic Play. Het gaat over de Grieks mythologische god Zeus, die gezeteld is op de berg Olympus, en staat bekend als de god van het licht en de donder.

Dit Gates of Olympus-game speel je in de met goud beklede tempel van deze oppergod, hoog in de wolken. Hier staan 6x5 symbolen tot je beschikking. Winnen is in theorie simpel, met alle reguliere symbolen die fungeren als semi-scatter. Draai je ten minste 8 dezelfde symbolen ergens op het veld, dan heb je prijs. Die ontploffen vervolgens dankzij de standaard actieve avalanche-feature.

Game Features van Gates of Olympus slot

Het grootste deel van Gates of Olympus slot game draait om het winnen van multipliers, zowel random als progressieve. Je vindt ze terug in de onderstaande features.

Random multipliers feature

Extra symbolen die meedoen aan Gates of Olympus videogame zijn de speciale multiplier-symbolen, in de kleuren rood, paars, blauw en groen. Deze laten zich random zien en bevatten een vermenigvuldiger van 2 - 500x. Een winstgevende avalanche wordt hier vervolgens mee vermenigvuldigd. Er kunnen overigens meerdere multipliers tegelijk aanwezig zijn. Deze worden dan bij elkaar opgeteld.

Free Spins feature

De Free Spins kom je binnen vanaf 4 scatters. Je ontvangt dan 15 gratis draaibeurten.

Gedurende deze feature is hier een progressieve vermenigvuldiger actief. Elke keer dat je te maken krijgt met een random multiplier zoals hierboven beschreven, dan wordt die waarde opgeteld bij de totale multiplier-waarde. Elke behaalde winst wordt hiermee vermenigvuldigd.

Het re-triggeren van de Free Spins is mogelijk met opnieuw 3 scatters. Je krijgt daarvoor 5 extra draaibeurten. Wil je deze feature direct activeren, dan kan dat middels de Bonus Buy-button. Dat kost je wel 100x je totale inzet.

Game symbolen, RTP en max payout

Zeus zelf is het bonussymbool van Gates of Olympus video game. Draai je er op z'n minst 4, dan levert je dat sowieso cash op. Scatter-prijzen kunnen oplopen tot maximaal 100x de inzet. Dit is ook gelijk het symbooltype dat het meeste geld waard is.

De RTP van 96,50% is heel normaal voor een Pragmatic Play-slotgame. De variantie is echter wel hoog, dankzij de hoofdprijs van 5.000x.

Gates of Olympus

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.