Fruits gokkast

De klassieke Fruits gokkast is in de basis een simpele maar erg leuke slotmachine waar je meteen in duikt en vanaf de eerste seconde plezier aan beleeft.

Alhoewel alle symbolen op de gokkast de klassieke fruitsoorten zijn, is dit een zeer moderne en unieke spel die toch op een andere manier werkt dan een ouderwetse fruitautomaat.

Zo kunnen bonus features in het basis spel je een flink aantal re-spins opleveren. Daarnaast is er een bonus game dat je met Scatters kunt spelen.

Zin om het gratis uit te proberen? Je kunt eenvoudig en zonder registratie spelen door alleen maar op de Play-button te klikken.

Maar je kunt het nog spannender maken door voor echt geld te gokken bij onze casino partner.

Game info

De klassieke Fruits gokkast draait op game-software van Nolimit City games.

Deze klassieker wordt gespeeld op een 2 x 2 x 4 x 4 x 4 speelscherm en het heeft 116 vaste winlijnen (paylines). De minimale inzet is 0,10 euro per spin. De RTP is 96.23%. En je kunt tot wel 2910x je bet (inzet) winnen!

De meest waardevolle symbolen zijn de pitahaya, aardbei, tropische vrucht en druiventros. De vier besjes en de drie grotere vruchten vertegenwoordigen de lagere waardes.

Als er een wild symbool valt op de rollen, kan deze de overige symbolen vervangen. Er zijn ook de bliksem symbolen. Deze werken als scatter en activeren het bonus game (bij 3 of meer in beeld).

Game features

De Fruits gokkast heeft verder nog onderstaande game features:

  • Mystery Wrappers feature: er vallen tussen de 4 en 9 mystery symbolen op de rollen, die allemaal in hetzelfde symbool veranderen.
  • Sticky Fruit Spins: deze mogen worden vastgehouden tot dat je mooie prijzen wint.
  • Lightning Rounds: hoe meer je van deze symbolen je verzamelt, des te hoger je totale winst is.

Fruits gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.