Fruits Gone Wild

Dit is een van de retro fruitautomaten met een achtergrond vol discokleuren en neonafbeeldingen die je zo meeneemt naar het verleden. Deze klassieke gokkast kent 20 winlijnen met extra's als de wild, Bonus games en free spins. Kortom een prima slot voor spelers die graag op fruitkasten met een twist spelen. Mogelijk gemaakt door spel ontwikkelaar StakeLogic.

Uitleg fruitautomaat Fruits Gone Wild

Deze fruitmachine heeft 20 winlijnen. Hier kun je bijvoorbeeld 20 euro cent tot 10 euro; per ronde op inzetten. Je totale inzet wordt bepaald op basis van je inzet per winlijn.

Zoals gebruikelijk, heeft deze fruitautomaat ook de bekende fruit symbols. Maar ook de andere symbolen als de star, de barsymbool, de 7 symbol en de bells. De fruits bestaan uit de druiven, de pruim, de sinaasappel, de limoen en de kers.

Als extra feature heeft deze speelautomaat:

  • Wild symbols
  • Bonus Games
  • Free spins bin

Wild symbols

Deze symbolen kunnen op alle rollen vallen en tellen voor alle symbolen behalve de bonus symbols. En deze kunnen zelfs als 2x2 expanded symbols vallen waardoor je nog meer kans hebt om een leuke winst binnen te halen.

Bonus Games

Als er 3 bonus games vallen en in zicht zijn, wordt de FREE SPINS BONUS Feature geactiveerd. Hiermee win je 5 free spins. Als er in dit spel 2 bonus symbols vallen, krijg je nog een extra free spin, wat wordt opgeteld op het totaal aantal in het huidige spel.

Free spins bin

Tijdens de FREE SPINS BONUS Feature worden de extra free spins die zijn verkrijgen in dit spel, verzameld (collected) in de Free spins bin. Het is mogelijk om 20 extra free spins te winnen en te verzamelen in de deze bin. Als deze extra games opgespeeld zijn, zal de teller van de bin op 0 worden gezet.

Fruits Gone Wild

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.