Fruit Rainbow

Fruit Rainbow is een erg simplistische en klassieke online gokautomaat, afkomstig van Pragmatic Play. Het is een echte fruitautomaat, maar dan wel eentje die naadloos aansluit bij de moderne tijd waarin we leven. Qua vruchten is er gekozen voor limoenen, bananen, kersen, mandarijnen en aardbeien. De basis symbolen zijn, weinig verrassend, de bekende kaartspel symbolen schoppen, ruiten, harten en klaver.

De achtergrond bestaat uit oranjerood tot paars behangetje, waar animaties in de vorm van bubbels op zijn aangebracht. Het speelveld is 5x4-symbolen groot en bestaat uit 40 winlijnen.

Features van Fruit Rainbow

Geheel in lijn van wat je mag verwachten van een gokkast met een klassiek thema, ontbreekt het hier aan ook maar de kleinste bonus feature. Daarmee is er dus sprake van een weinig gelaagd spel. Fruit Rainbow heeft dus enkel een basis game.

Wel doen er voor de variatie scatters en Stacked Wilds mee. Scatters zijn symbolen die niet afhankelijk zijn van winlijnen om uit te betalen. De aanwezigheid van de Stacked Wilds zorgt ervoor dat winlijnen wat gemakkelijker gevormd kunnen worden.

Symbolen, RTP en max payout

De regenboog-wild is de joker van Fruit Rainbow gokkast. Naast dat die andere symbolen kan vervangen, is het zelf ook cash waard. Hoeveel, dat is afhankelijk van je totale inzet en het aantal wilds dat je draait binnen een winlijn, maar is maximaal een fraaie 10.000 euro.

Daarmee kan de wild net zoveel uitkeren als het best uitbetalende reguliere symbool, namelijk de aardbei.

Het grote diamantsymbool is de scatter. Die betaalt respectievelijk 5x, 125x of 500x de inzet uit bij 3, 4 of 5 scatters.

Maximaal kan er 2.000x per speelronde gewonnen worden met Fruit Rainbow speelautomaat. De medium variantie maakt prijzen winnen ook niet extreem lastig, net als de RTP die een prima 96,53% is.

Fruit Rainbow

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.