Fruit Party slot

Fruit Party is een classic slot in een sappig jasje, ontwikkeld door Pragmatic Play. Het heeft een soort Teletubbieland op de achtergrond, met groene heuvels en appelhuisjes. Van de standaardsymbolen zijn er 7. Naast het rode hart en de gouden ster zijn dit allemaal vruchten. Denk aan druiven, sinaasappels en aardbeien.

Het veld is flink groot, met 7x7 symboollocaties. Hieraan is een Cluster Pays-mechanisme gekoppeld met een Avalanche-feature. Hiervoor dien je een groepje te vormen met ten minste 5 dezelfde symbolen. Het vormen van winlijnen is met de Fruit Party dus niet aan de orde.

Slot Features van Fruit Party

Fruit Party slot bevat ook in het basisspel al een interessante feature. Daarnaast heeft het een bonusspel, dat daarvan een geupgradede versie is.

Random Multiplier feature

Het is de bedoeling om clusters te vormen met Fruit Party slot game. In de basis game kan het zijn dat er zich binnen een winnend cluster 1 of meerdere multipliers van x2 bevinden. Maximaal kun je hierdoor je prijzengeld met 256x verhoogd krijgen.

Free Spins feature

Draai je 3 scatters, dan trigger je daarmee de Free Spins-feature. Deze start met 10 gratis draaibeurten. Het is hier, op dezelfde manier als in het basis spel, mogelijk om random vermenigvuldigers te winnen, maar dan van x2 of x4.

Ook kun je re-triggers verdienen met opnieuw een scatter-aantal. Draai je er 3 tijdens de Free Spins, dan ontvang je +10 draaibeurten. Met 7 scatters is dit +14.

Je kunt toegang tot de Free Spins ook kopen met de Buy Free Spins-button, tegen een betaling van 100x je inzet.

Slot symbolen en RTP

Het meest interessante standaard symbool type is de aardbei. Draai je er daarvan 15+ binnen een cluster, dan ontvang je maximaal 15.000 euro.

De goudkleurige perzik die op de kop is afgebeeld is de scatter. Die kan overal op het veld terechtkomen.

Wilds zijn de grote afwezigen in Fruit Party gokkast.

Hooguit kan er met deze classic online slot 5.000x de inzet gewonnen worden. De RTP bedraagt 96,47% en de variantie is hoog.

Fruit Party slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.