Fortune of Giza

De Fortune of Giza is een populaire online gokkast van Pragmatic Play, die je meeneemt op avontuur naar het oude Egypte. Midden in de woestijn staan meerdere piramides, waarvan 1 heel bijzondere. Deze vind je ter hoogte van de beroemde Sfinx van Gizeh.

Op de achtergrond van dit 5x3-spel is te zien hoe de hierogliefen die op de piramide zijn aangebracht doorlopend oplichten door een magisch licht dat erop schijnt. Op de reels zelf staan verschillende Egyptisch mythologische goden en andere bekenden. Denk aan Ra, Bastet, Anubis en de farao.

Prijzen winnen in Fortune of Giza kan onder andere met de in totaal 20 vaste winlijnen.

Gokkast Features van Fortune of Giza

Fortune of Giza gokkast heeft een paar herkenbare features in petto voor de speler, in de vorm van wilds met een speciale functie en de bekende Free Spins-feature.

Multiplier-wilds

In het basisspel zijn de wilds voorzien van een multiplier van x2 of x3. Zodoende kan het, indien deze joker terecht komt op een winlijn, deze een aardige boost geven. Het is mogelijk meerdere wilds op een lijn te draaien. Die worden dan vervolgens bij elkaar opgeteld.

Free Spins feature

Met 3 scatters in beeld kom je de Free Spins-feature binnen. Eerst wordt willekeurig bepaald hoeveel gratis draaibeurten je krijgt. Dit aantal ligt sowieso tussen de 9 en 27. Ook de Multiplier-wilds doen hier weer mee. Echter blijven ze hier sticky staan tot het einde van het bonusspel.

Gokkast symbolen, RTP en maximale uitbetaling

Het goudkleurige sieraad met een rode parel erin verwerkt en een scarabee op de voorzijde is de wild van de Fortune of Giza gokkast. Dit symbool komt enkel voor op de rollen 2, 3 en 4. Hier vervangt het alleen de scatter niet.

De piramide bij nacht met op de achtergrond een volle maan fungeert als scatter. Die betaalt op elke locatie uit met een drietal op de rollen 1, 3 en 5. Hier krijg je ook 5x je inzet voor uitgekeerd.

De variantie van deze online gokkast is wel hoog. Dit geldt eveneens voor de hoofdprijs, van 6.750%. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is prima in orde, met 96,51%.

Fortune of Giza

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.