Floating Dragon slot

Floating Dragon slot
Speel met actie Speel zonder actie

Floating Dragon slot

De Floating Dragon casino slot, officieel Floating Dragon Hold & Spin, is een online videoslot van Pragmatic Play. Hiermee beland je midden tussen de bloesembomen in Azie. Op de rollen staan vooral symbolen die met dit continent te maken hebben, zoals de Feng Huang (feniks) en allerlei koi karpers.

Het 5x3-speelveld bevindt zich precies tussen de fleurige roze bloesems in. Achter de rollen is een blauwe lucht te zien, met daaronder het begin van een prachtig avondrood. Winnen kan in Floating Dragon met 10 vaste winlijnen.

Slot Features van Floating Dragon

De Floating Dragon slot bezit twee verschillende bonus features, waaronder eentje met kosteloze draaibeurten en een progressieve multiplier.

Hold & Win-feature

De spelmaker noemt dit zelf de Hold & Spin, maar is in de basis een Hold & Win-bonus game. Dit trigger je met het draaien van een stack met gouden munten op de middelste rol. Deze hebben een waarde van 1-20x de inzet. Je krijgt 3 re-spins de kans om er zoveel mogelijk nieuwe munten bij te draaien. Telkens wanneer je er ten minste 1 bij draait, reset de teller zich weer naar 3 re-spins.

Free Spins feature

Met 3-5 scatters in het basisspel win je 10-20 gratis spins. Gedurende deze feature is er een Chinese vrouw actief, die fungeert als wild. Telkens wanneer zij in beeld verschijnt, verzamelt ze de waardes van alle vissymbolen die op dat moment ook aanwezig zijn.

Ook is er sprake van verschillende levels. Je stijgt telkens een level met het draaien van 3 scatters. Daarmee krijg je te maken met een steeds hogere multiplier, tot 10x.

Game symbolen, RTP en max payout

De draak in Floating Dragon slot game heeft vanzelfsprekend een belangrijke rol te pakken, die is namelijk de scatter in dit verhaal.

Het wild-symbool komt enkel voor tijdens de Free Spins-feature. Het vervangt hier alleen de scatter en de geldsymbolen niet.

Er kan aardig wat gewonnen worden met deze online videogame, namelijk tot 5.000x de inzet. De RTP is 96,71% en de variantie is hoog.

Floating Dragon slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.