Fishing Reels slot

Fishing Reels slot
Speel met actie Speel zonder actie

Fishing Reels slot

De Fishing Reels slot game is gebaseerd op de all-time hit Fishin' Frenzy. Het spel speelt zich af ver onder de waterspiegel van een Caribisch gebied. Hier is het een vrolijke bedoening, met allerlei soorten grappige diertjes die er leven. Denk aan zeesterren, kreeften, kikkers en vissen (zoals de zwaardvis).

Het decor van Fishing Reels slotgame, een cartoonachtige online videoslot van Pragmatic Play, toont een koraalrif. Hier zwemmen zo nu en dan wat vissen langs. Het spel zit ook vol met andere animaties, zoals vele luchtbubbels.

Dankzij het transparante 5x3 speelveld mis je van het onderwaterleven ook nog eens helemaal niets. Cash winnen kan met de 10 vaste winlijnen.

Game Features van Fishing Reels slot

Fishing Reels slot game bevat niet 1 maar zelfs twee Free Spins-features. Jij bepaalt welke je speelt.

Free Spins feature

Ten minste 3 scatters heb je nodig om de Free Spins te triggeren. Daarmee krijg je, afhankelijk van het exacte aantal, 10 - 15 gratis draaibeurten. Vervolgens kies je zelf voor welke van de twee Free Spins-opties je wilt gaan:

  • Reel It In Free Spins - hier doen vissen mee die allemaal een waarde hebben tussen de 0,50x tot 250x de totale inzet. Landen die tegelijkertijd met de visser op rol 5, dan hengelt deze alle prijzen winnen en betaalt ze vervolgens aan jou uit.
  • The Big Cash Free Spins - random bevindt de zwaardvis hier als onderdeel van een regulier symbooltype. Krijg je er 3 van in beeld, dan start een minibonus game en ontvang je 2 extra draaibeurten. Aan het spel doen acht vissen mee, die 0,20x tot 1.000x de inzet waard zijn.

Videogame symbolen, RTP en maximale uitbetaling

De wild vervangt alleen de scatter, de visser en de Fish Money-symbolen niet. Ook komt deze joker alleen voor op de rollen 2, 3 en 4.

De gouden zwaardvis is het bonus symbool (scatter) van Fishing Reels videogame en kan zich op elke rol laten zien.

Met deze online videoslot is in totaal 1.200x je inzet te winnen. Wel is de variantie hoog. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) bedraagt een zeer nette 96,50%.

Fishing Reels slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.