Fire Strike 2

De Fire Strike 2 is het vervolg op de populaire Fire Strike gokkast, beide afkomstig van Pragmatic Play. Het gaat hier om een energieke, moderne fruitautomaat, waar alles in vuur en vlam staat. Er doen ook flink wat verschillende symbolen in mee, zoals dobbelstenen, Liberty Bells en drie soorten BAR's en 7's.

Deze online gokkast is vrij druk. Niet alleen door de toevoeging van vlammen aan zowel de achtergrond als aan de symbolen zelf, maar ook qua soundtrack, die flinke beat bezit. Fire Strike 2 speel je met 5x3 symbolen en 10 winlijnen. Erboven staat de uitbetalingstabel weergegeven, waarmee al direct duidelijk wordt dat hier gigantisch gewonnen kan worden.

Gokkast Features van Fire Strike 2

Pragmatic Play heeft met de Fire Strike 2 gokkast niets aan het toeval overgelaten. Ook de drie features die hier van de partij zijn, zijn razend-interessant gemaakt.

Free Spins feature

Landen er 3 scatters ergens op de reels, dan ontvang je 12 gratis draaibeurten. Hier kun je ook de hieronder genoemde bonussen activeren. Daarnaast is deze Free Spins te re-triggeren met opnieuw een set scatters.

Scatter-bonus feature

Aan de Fire Strike 2 gokautomaat doen speciale bonussymbolen mee. Krijg je er daarvan minimaal 6 in beeld (al dan niet inclusief de wild), dan pak je een bet-multiplier. Dit varieert van 100 euro voor een zestal tot wel 500K met een veld vol.

Jackpot prijs

Lukt het je zelfs om met enkel de Fire Strike Wilds alle 15 symbool locaties te vullen, dan trigger je daarmee de jackpot die gevuld is met maximaal 2,5 miljoen euro.

Gokkast symbolen, RTP en max payout

Het symbool met daarop 'Fire Strike 2 wild' is logischerwijs de joker van deze populaire online gokkast. Dit is ook direct het best uitbetalende reguliere type, met prijzen tot 20.000 euro voor 1 winlijn.

Het spellogo van deze productie is het bonus symbool van Fire Strike. Deze keert zelf geen cash uit, maar leidt enkel naar de bonus-feature.

De diamant is de scatter die leidt naar de Free Spins, en is alleen te draaien op de rollen 1, 3 en 5. Daarvoor krijg je standaard 2x je inzet.

De hoofdprijs van deze online gokkast is gigantisch, met 25.000x. Ook de RTP is hoog te noemen, met 96,50%. Dit geldt eveneens voor de variantie.

Fire Strike 2

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?