Fire 88 slot

De Fire 888 is een online casino slot van Pragmatic Play in een klassiek en tegelijkertijd Oosters jasje. Het is het beste te vergelijken met een oldschool fruitautomaat. Alleen hebben de vruchten plaatsgemaakt voor geluksmunten, goudkleurige diamanten en draken. De basis symbolen zijn drie verschillende BAR's.

We hebben hier van doen met een veld ter grootte van 3x3. Hier overheen lopen 7 actieve winlijnen. Links van de reels staat de uitbetalingstabel. Aan de bovenzijde van de rollen zie je dat er drie verschillende jackpots gewonnen kunnen worden.

Game Features van Fire 88 slot

De Fire 88 slot heeft twee bonus features te bieden. De ene is een superkorte in het basisspel. De andere is flink interessanter, met een Grand Jackpot om te cashen.

Re-spin feature

Draai je twee draken op de rollen, dan krijg je een kosteloze re-spin van de enige rol waar nog geen draak op te vinden is. Aangezien deze draak het best uitbetalende symbooltype is, kan dit best interessant uitpakken.

Jackpot-bonusspel

Het reguliere 88-symbool kan ook verschijnen met een 'Jackpot'-label. Krijg je drie 88-symbolen op de reels met dit bijbehorende label, dan trigger je daarmee deze feature.

Hiermee gaat een Pick and Win-spelletje van start, bestaande uit 3x3 geluksmunten. Je wint een gegarandeerde jackpot met het omdraaien van deze munten, namelijk de Mini, Major of Grand, ter waarde van 38x, 88x of 888x je inzet. Daarvoor heb je drie identieke jackpotsymbolen nodig.

Game symbolen, uitbetaling en RTP

Het draken symbool fungeert als joker, en vervangt dus alle uitbetalende symbolen. Zelf keert het ook met drie wilds op een lijn geld uit. Het 88- en het diamantsymbool vormen samen met deze wild de top-3 exemplaren die het meeste opleveren.

De variantie van Fire 88 slot zit tegen medium aan. Het theoretische uitbetalingspercentage (RTP) is met 96,45% prima in orde. De hoofdprijs is, zoals hierboven al vermeld, 888x de totale inzet.

Fire 88 slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.