Fairytale Fortune

De Fairytale Fortune slot game, van Pragmatic Play, vertelt het klassieke en zoetsappige sprookje over een mooie prinses, een stoere prins, unicorns, draken en een groot kasteel. De achtergrond draagt hieraan bij, met een prachtig idyllisch landschap, schaapjes op het droge, rozenstruiken, heuvels en een groot meer met een waterval.

De soundtrack van Fairytale Fortune (uit 2018) versterkt het dromerige sfeertje. Qua opzet is de online videoslot in de basis eveneens klassiek gehouden, met 5x3 symbolen en 15 actieve winlijnen.

Game Features van Fairytale Fortune slot

Met de grote diamanten in deze videogame is het de bedoeling de Bonus Game te triggeren. Daarmee wordt random 1 van de vier mogelijke bonus spellen geactiveerd.

Instant Win feature

De eerste optie is dat je de Wheel of Fortune in beeld krijgt, waarmee bet-multipliers te winnen zijn, van x5 tot x50. Het x50-vak heeft ook '+1 spin' erop vermeld staan. Dat betekent dat je aansluitend een extra draai aan het wiel mag geven.

Free Spins feature

De andere drie willekeurige features zijn allemaal Free Spins-features, maar elk in een andere vorm:

  • Raining Wilds - 10 gratis draaibeurten met 3-10 random wilds per draai
  • Super Wilds - 10 gratis draaibeurten + 1 Super Wild Free Spin. Hier verzamel je wilds, die verzameld worden en in de laatste draai allemaal terugkomen op de reels.
  • Progressieve Free Spins - 20 gratis draaibeurten, die bestaan uit 5 levels. Met elke roos die in beeld verschijnt verzamel je punten. Hoe meer verzamelde punten, hoe meer Stacked Wilds je krijgt.

Gamble Feature

Ter afsluiting van elke feature krijg je de Gamble Feature aangeboden. Daarmee kun je het totale gewonnen bedrag inzetten om een poging te doen deze te vermeerderen met x2, x3, x4 of zelfs x5. Let op, je kunt hier ook je complete winst mee zien verdampen.

Game symbolen, RTP en payout

In de Fairytale Fortune slot game heeft het spellogo de taak van de wild. Als joker vervangt het alle symbolen, op de diamanten (scatters) en rozen na. Deze wilds behoren ook tot de uitbetalende symbolen.

Met de Wheel of Fortune is maximaal 3.750,- euro te cashen. Spelers krijgen met dit spel te maken met een medium - hoge variantie en een RTP van 96,52%.

Fairytale Fortune

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.