Extreme classic slot

Extreme classic slot
Speel met actie Speel zonder actie

Extreme classic slot

De Extreme classic slot game is een zeer geanimeerde gokautomaat die eigenlijk best buitenaards te noemen is..

Richt je blik op de sterren en ontdek de ruimte en tel de fonkelende sterren, waar de bonus features je winsten naar het volgende sterrenstelsel kunnen lanceren. Reik naar de sterren en vind je weg naar intergalactische rijkdom.

Klik op de Play button en ervaar zelf de nostalgische Extreme classic casino slot!

Game info

De Extreme classic slot draait op game software van Stakelogic.

Het uitbetalingspercentage (RTP) is ongeveer 95,6%. Om de rollen te laten draaien moet je minimaal 20 euro cent per spin inzetten.

Deze slof heeft het leuke cascadesysteem. Dit systeem zorgt er voor dat de winnende symbolen uit het speelveld verwijderd worden. Hierna vallen er nieuwe symbolen op de lege plekken hiervan. Deze kunnen dan weer nieuwe win combinaties opleveren, waardoor het cascade systeem opnieuw actief wordt.

Als je een prijs hebt gewonnen, kun je ervoor kiezen om te gokken met je behaalde winst. Om je winst te verdubbelen moet je de juiste kleur van een speelkaart voorspellen. Wil je je winst verviervoudigen? Dan moet je het juiste symbool (harten, ruiten, schoppen of klavers) raden.

Extreme classic slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.