Extra Juicy Fruitkast

Extra Juicy Fruitkast
Speel met actie Speel zonder actie

Extra Juicy Fruitkast

Extra Juicy is een extra sappige online klassieke fruitkast van Pragmatic Play. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, betreft het hier een fruitautomaat. Het staat dan ook vol met alle bekende klassieke symbolen, zoals kersen, citroenen, sinaasappels, watermeloenen en Liberty Bells.

Helemaal oldschool is Extra Juicy gokkast alleen niet, mede dankzij de 5x3 symbolen, 10 winlijnen en de aanwezigheid van een Free Spins-feature. De spelmaker heeft er ook dankzij het gebruik van lichte kleuren en een vrolijke soundtrack een uitnodigende vibe aan toegevoegd.

Features van Extra Juicy fruitmachine

De Extra Juicy fruitmachine heeft, zoals het een eenvoudige fruitgokkast betaamd, een erg overzichtelijk spel te bieden. Er is dan ook enkel een Free Spins-feature aan toegevoegd.

Free Spins feature

De symbolen om extra in de gaten te houden in dit spel, dat zijn de scatters. Draai je er hiervan 3, dan activeer je de Free Spins. Hiermee ontvang je 12 gratis draaibeurten, waar een progressieve multiplier meedoet. Deze start bij x1 en wordt elke spin met +1 verhoogd. Alle behaalde winsten, op scatter-prijzen na, worden hiermee vermenigvuldigd.

Het is mogelijk om de Free Spins tot viermaal toe te re-triggeren, met opnieuw 3 scatters. Daarmee ontvang je per keer +12 extra spins, tot een maximum van 60.

Fruitkast symbolen en RTP

De scatters hebben de gedaante van een diamant. Deze komen enkel voor op de reels 1, 3 en 5. Met die combi krijg je ook standaard 2x je inzet uitgekeerd.

Wilds zijn niet aanwezig in Extra Juicy fruitkast. Dus alles komt aan op de standaard symbolen om winlijnen mee te vormen. De best uitbetalende reguliere symbooltypes, dat zijn de watermeloen en de gouden bellen, die respectievelijk tot 2.500 euro en 5.000 euro uitkeren.

Maximaal kan er maar liefst tot 60.000x ge-casht worden. De variantie is daarmee dan ook hoog. De RTP bedraagt een uitstekende 96,52%.

Extra Juicy Fruitkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.