Evil Goblins slots

Evil Goblins slots
Speel met actie Speel zonder actie

Evil Goblins slots

In de Evil Goblins xBomb slots speel je in een ondergrondse tunnel, die door 2 fakkels aan de zijkant van het spelscherm wordt verlicht.

Hier zijn het de kwaadaardige goblins die de hoofdrol spelen. Je hebt deze wezens hard nodig om je doel te halen.

Verder heeft dit spel een tal van verschillende features, met een kans op hoge winsten. Enkele features zijn: xBombs, de Goblin Sacrifice feature, de Evil 4 feature, 3 soorten wilds, een Bonus Buy feature en 2 verschillende gratis spins features.

De graphics en uitstraling is super mooi en heeft hier en daar wat grappige elementen erin verwerkt.

Kortom veel spanning en plezier gegarandeerd in deze videoslot!

Speel gratis of voor echt geld bij onze casino partner.

Game info

De Evil Goblins xBomb slots-game draait op software van Nolimit City games.

Deze slotmachine heeft 6 rollen (reels) en 3 rijen (row). Echter kunnen de rijen uitgebreid worden tot 7. De minimale inzet is 0,20 euro per spin. De RTP is 96.14%.

En je kunt tot wel 31.969x je inzet (bet) winnen met deze videogame!

xBombs feature

Als er xBombs vallen op de rollen, komen deze tot ontploffing. Hiermee vernietigt de xBomb een aantal omliggende symbolen. Scatters, Dode wilds en Wederopstanding wilds kunnen niet vernietigd worden door deze bom.

De explosie zorgt ervoor dat de multiplier met +1 stijgt. En er wordt een extra rij toegevoegd op de basis van 3 rijen.

Goblin Sacrifice feature

Op de middelste 4 rollen zie je bij elke spin andere Goblins. Als er op de rol een Goblin symbool valt met hetzelfde uiterlijk als de Goblin erboven, dan gooit die er een granaat op. Zo krijg je een Wild.

Evil 4 feature

Wanneer er na een spin er 4 dezelfde Goblins boven de middelste 4 rollen aanwezig zijn, wordt de 'Evil 4 feature' geactiveerd. Er verschijnt dan een 5e Goblin boven rol 1, met een bordje met x4. Als dan een zelfde Goblin symbool op die betreffende rol valt, telt dat als 4 keer het desbetreffende symbool. En elke overeenkomstige Goblin geeft dan ook een stijging van +1 van de multiplier.

Evil Goblins slots

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.