Encharmed slot game

Encharmed slot game
Speel met actie Speel zonder actie

Encharmed slot game

De Encharmed slot game neemt je mee naar een betoverd meer met een prachtige tovenares. De setting is een magisch bos, waar deze mooie waarzegster in haar glazen bol kijkt. De tovenares siert speciale wild-multiplier symbolen die je winsten kunnen verdubbelen, en haar mystieke bol kan je gratis spins games geven met drievoudige multiplier winsten!

Klik op Play button en proef de sfeer!

Game info

De Encharmed casino slot draait op game software van Stakelogic.

Deze slot machine kun je spelen met 1, 2, 3 of 4(quattro) schermen/spellen tegelijk. Je speelt met een vast bedrag per scherm. Ieder speelveld/scherm heeft 10 winlijnen. En elk spel heeft 5 rollen (reels) met 3 rijen (row) symbolen om winnende combinaties te maken.

De waarzegster/tovenares is de Wild en vervangt alle symbolen, behalve de scatters symbolen. Als je gelukt hebt en je krijgt 5 wilds op een actieve winlijn, dan levert je dat 900 x de totale inzet op. De beste symbolen zijn de sleutel, klavertje vier, hoefijzer en de gouden munt.

De uitkeringspercentage (RTP) is ongeveer 96,14%.

Encharmed slot game

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.