Empty the Bank

Met de populaire Empty the Bank gokkast, van Pragmatic Play, ontmoet je een praatgrage bankrover. Deze heeft het voorzien op de kluis van bank die gevestigd is in de stad waar je je bevindt. Hij heeft in de tussentijd niet stilgezeten, want een deel van de buit is al te vinden op het dakterras, die uitzicht geeft op de stad bij nacht.

Het gaat hier om een cartoonachtige online 5x4-gokkast, die volgestopt is met animaties. Er doen 9 standaardsymbolen mee, waarvan 5 premium-soorten. Dit zijn het stapeltje gouden munten, de bankbiljetten, goudstaaf, de zak met diamanten en de kroon. Vorm je daar 1 of meerdere van de 20 winlijnen mee, dan heb je prijs.

Gokkast features van Empty the Bank

In deze gokkast tref je slechts 1 feature aan, die aan de andere kant wel zeer uitgebreid is. Het gaat om de Empty the Bank Respin Feature.

Respin Feature

Met 3 scatters krijg je toegang tot een Hold & Win-achtige feature. Hier bestaat het veld uit 7x6 symboollocaties, waarvan er in de basis 5x4 actief zijn. De rest zijn dichte kluizen. Je krijgt 3 re-spins, waaraan alleen speciale symbolen meedoen. In de basis zijn dit de Money-symbols, voorzien van een multiplier van 1-10x.

Een stuk zeldzamer is het landen van de vele overige exemplaren, die je kunnen belonen met tal van extra's. Denk aan een ophoging van de multiplier-waarde, een bet-multiplier, extra re-spins of het unlocken van kluizen.

Elke keer dat je een nieuw symbool sticky blijft staan, wordt de re-spins teller gereset naar opnieuw 3. Hoe langer je in deze feature kunt verblijven, hoe hoger de potentiele prijzen.

Belangrijkste symbolen en RTP

Het hoogst uitbetalende reguliere symbool type van Empty the Bank is de kroon, met 20x de inzet. Die betaalt ook als enige al uit vanaf een tweetal op een lijn.

De bank rover heeft de rol van wild. In die vorm vervangt het alleen de scatter niet. De scatter zelf, de Bonus-kluis, doet alleen mee op de rollen 1, 3 en 5.

De prijzenpot van deze gokautomaat is interessant gemaakt, met 10.000x. Wel is de variantie hoog. De RTP is 96,48%.

Empty the Bank

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.