Egyptian Fortunes

Het thema van de populaire Egyptian Fortunes gokkast is niet bepaald een mysterie. Het oude Egypte staat hier namelijk centraal. Aan deze online speelautomaat van Pragmatic Play doen dan ook verschillende mythologische goden mee, waaronder Bastet, Anubis, Halthor en oppergod Ra. De hoofdrol is weggelegd voor Toetanchamon.

Je speelt Egyptian Fortunes in een oude tempel, met hierogliefen die zijn aangebracht op de zuilen. Links en rechts van het 5x3-speelveld brandt een vuurtje. De soundtrack past precies bij het avontuurlijke sfeertje.

Om cash te winnen maak je gebruik van de 20 vaste winlijnen.

Gokkast features van Egyptian Fortunes

De Egyptian Fortunes gokkast heeft de Energy Spins met daarnaast een Free Spins-feature. Beide draaien om het verdienen van gratis draaibeurten.

Gratis re-spins

Met elk van de uitbetalende symbolen in Egyptian Fortunes zijn zogenoemde Energy Spins te winnen. Dit zijn aaneengesloten gratis draaibeurten. Om die te triggeren is een bepaalde identieke combi vereist. Daarvoor ontvang je dan ergens tussen de 2-5 Energy Spins.

Bovenaan het veld gaat de bijbehorende meter lopen, die aangeeft hoeveel gratis draaibeurten je nog te gaan hebt. Het is mogelijk tijdens deze feature nieuwe Energy Spins te verdienen.

Free Spins feature

Weet je 3 scatters te draaien, dan wordt de Free Spins-feature actief. Je krijgt 6 gratis spins. Voorafgaand worden er eerst random drie van het totale aantal uitbetalende symbolen gekozen. De rest is afwezig. Dit creeert hogere winkansen.

Gokkast symbolen, RTP en maximale uitbetaling

Jokers doen ook mee in de Egyptian Fortunes gokkast. Dit is het gouden symbool met de ratelslangen op de voorgrond. Wilds komen in de basis game op alle rollen voor en tijdens de Free Spins enkel op rol 2 en 4.

De piramide met daarboven de zon is het Bonus-symbool, ook wel de scatter genoemd. Die kan alleen terechtkomen op de reels 1, 3 en 5. Met die combi betaalt het sowieso 1x je totale inzet uit.

De maximale uitbetaling is met 309x beduidend lager dan de meeste andere Pragmatic Play-gokkasten. Wel is de variantie alsnog op medium-hoog gezet. De RTP is een prima 96,50%.

Egyptian Fortunes

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?