East Vs West

De East Vs West slot game heeft een thema wat is gebaseerd op Hip Hop muziek.

Ga terug naar de rapscene in de jaren 90 met de stoere karakters met baseball caps, zonnebrillen en gettoblasters. De West Coast rappers van Californie gaan een hevige concurrentiestrijd aan met de East Cost.

Je speelt met deze videoslot op een brede straat, met links palmbomen en rechts hoge gebouwen in het speelscherm. Je ziet de nostalgische graffiti voorbijkomen en je hoort brutale opmerkingen als er geen prijzen vallen op de rollen.

Deze thema is gaaf en de muziek is nog vetter. En dan hebben we het nog niet eens over de bonusrondes en andere features in het spel.

Klik op de Play-button en ervaar het zelf. Geen registratie of storting vereist!

Game info

East Vs West slot-game draait op software van Nolimit City games.

Dit is een win-all-ways slot game, met 243 ways to win. Het spelscherm is verdeeld over 5 rollen (reels) en 3 rijen (row). Inzetten kan vanaf 0,20 euro per spin. De RTP is 96.04%.

Je kunt tot wel 30.618x je inzet (bet) winnen!

De meest waardevolle symbolen zijn de ghetto blasters, pitbull en de 3 presidenten op briefgeld symbool. Want rappers zijn dol op blingbling en geld.

Het wild symbool is de gouden ring symbool. Deze kan alle overige symbolen vervangen, behalve de scatter symbols.

Free spins

Als er 3 of 4 scatters vallen op de rollen, dan krijg je gratis spins. Hierbij moet je dan kiezen tussen East Coast of West Coast spins. Bij East Coast krijg je iedere draai minimaal 1 Infectious xWays.

Bij West Coast, krijg je de normale xWays.

Bonus features

Deze casino slot heeft onderstaande bonus features:

  • Linked reels
  • xWays
  • Infectious xWays
  • xNudge Wilds
  • Multipliers

East Vs West

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.