Dwarven Gold slot

Dwarvan Gold is een rijk versierde online casino slot, gemaakt door Pragmatic Play. Je belandt hiermee in dwergenland, dat zo weggelopen lijkt te zijn uit een oud prentenboek. Aan het spel doen vier gekke dwergen op leeftijd mee, die duidelijk houden van een glaasje. Andere reguliere symbolen die je aantreft in Dwarven Gold zijn de A, K, Q, J, 10.

Zoals het een spel betaamd uit 2016 bestaat het veld uit de gebruikelijke 5x3-symboolposities. Van de winlijnen zijn er 25 vaste, die je vormt van links naar rechts.

Slot features van Dwarven Gold

Dwarven Gold slot game is supereenvoudig gehouden. Het heeft enkel een basis- en 1 bonus spel. Wel heeft Pragmatic Play dat laatste wat extra's meegegeven.

Free Spins feature

Draai je ten minste 3 scatters, dan wordt je eerst de keuze geboden om uit een stel insecten te kiezen. Elk staan ze voor het krijgen van extra gratis draaibeurten of een interessantere vermenigvuldiger. Het totale aantal kan hierdoor aardig oplopen.

Maximaal zijn er per trigger wel 33 kosteloze spins en een multiplier van x6 te ontvangen. Tijdens de Free Spins van Dwarven Gold moet het dus allemaal gaan gebeuren.

Je keert vanzelf na de uitbetaling weer terug naar het reguliere spel.

Game symbolen, RTP en payout

Het Treasure-symbool is qua uitbetaling het interessantste type in de Dwarven Gold videogame, met 500x de inzet per winlijn. Ook is het de enige dat stacked voorkomt.

Wilds symbolen doen ook mee, die de kans op winst vergroten. Je herkent ze aan de lelijke, zwarte kat. Deze kan overal op de rollen landen, waar het alleen de plek van de scatter niet in kan nemen.

De kleurrijke vlinder is de scatter symbool. Die betaalt vanaf een tweetal ook cash payout.

Dwarven Gold game heeft een hoofdprijs van 4.800x de inzet te bieden. De variantie is medium en de RTP is 96,64%.

Dwarven Gold slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.