Drill that Gold

Met de populaire Drill That Gold gokkast (Pragmatic Play) ga je ondergronds, en wel naar een heuse goudmijn. Hier ontmoet je een mijnwerker met een lange oranjekleurige baard, die wat van zijn tijd vrij heeft gemaakt om jou te helpen.

Het 5x3-speelveld is opgehangen aan een stalen constructie, waarboven een flinke boor ronddraait. Rechts van het scherm staat de mijnwerker je al op te wachten, met twee flinke kabels in z'n handen. Zodra die verbinding maken, wordt er een megaboor actief en helpen z'n collega's een handje.

Winnen kan in de cartoonachtige online gokautomaat onder ander andere met de 20 vaste winlijnen.

Gokkast features van Drill That Gold

De spelmaker heeft ervoor gezorgd dat er in de basis game al het 1 en ander te beleven valt aan extra's. Ook is er een Free Spins-feature van de partij in deze gokkast.

Random compensatie verliesbeurt

Elke verliesgevende ronde kan random de Spin Modifiers-feature actief worden. Daarmee win je 10x je inzet of toegang tot de Free Spins.

Stacked Wilds feature

Zodra er ergens op de reels een stack landt met het best uitbetalende symbool, dan verandert die in 1 grote Stacked Wild (drilboor). Je pakt daarmee een instant win van 2-100x je inzet.

Free Spins

Met ten minste 3 scatters pak je tot 10 gratis spins. Naast dat hier de normale drilboor kan landen, is er ook een gouden exemplaar actief. Dankzij dit aanvullende symbool kan de bet-multiplier prijzen uitkeren tot wel 1.000x de inzet.

Ook is er aan het dwergsymbool in Drill That Gold een Nudge-feature toegevoegd. Deze kan de betreffende rol een positie omhoog of omlaag duwen, waarna een volledige Stacked Wild (zilveren of gouden) diezelfde reel bezet.

Het re-triggeren van deze feature is tevens mogelijk. Wil je de kans op het activeren van de Free Spins vergroten, dan kan dat met de Anti Bet-optie, tegen betaling van 25% meer.

Gokkast symbolen en RTP

Het Bonus-symbool met daarop de afbeelding van een boor is de scatter. De reguliere wild symbool is de dynamietontsteking voorzien van 'Wild'. Deze jokers kunnen op elke rol terechtkomen en vervangen hier elk uitbetalend regulier symbool. Ook win je met een combi vanaf 3 een meervoud van je inzet.

Drill That Gold gokkast beschikt over een max win van 5.000x. De variantie is hoog en de RTP (theoretische uitbetalingspercentage) is 96,49%.

Drill that Gold

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?