Dragons and Magic

Word een tovenaar in de populaire Dragons and Magic gokkast, en betreed het magische land van vuur, ijs en giftige draken.

Reis door een donker bos vol schatten! Open je spreukenboek en geef een draai aan de magische rollen die van 243 tot 7776 wincombinaties kunnen geven! Overleven doe je door waardevolle drankjes en magische ringen te verzamelen.

Wild symbolen geven je magische krachten om grote winsten te behalen. Vermenigvuldig je behaalde winst door in de ogen van de gouden draak te staren. Drie of meer Scatter-symbolen zullen het spel starten wat gratis spins geeft. Met de Gamble Card kun je je winst verdubbelen of verviervoudigen!

Maak het af door de Super Stake te activeren, plaats een side-bet en maak kans op MEGA prijzen! Want de Super Stake feature activeert de Dragon Eyes die veel wilds aan de rollen kunnen toevoegen.

Play and enjoy the game!

Game info

De populaire Dragons and Magic gokkast draait op game software van Stakelogic.

Deze gokautomaat telt vijf reels en drie rows. Inzetten kan vanaf 0,20 euro per spin. En het uitbetalingspercentage (RTP) is 96,50%.

De wild symbols vervangen alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen. De draken zijn de meest waardevolle symbolen in deze gokautomaat. Vijf draken levert je een prijs op van 12 x de totale inzet.

Andere waardevolle symbolen zijn de wijze tovenaar, een ring en een konijnenpoot. Deze symbolen leveren je winsten op die liggen tussen de 3x en 5x de inzet.

3, 4 of 5 scatters activeren de gratis spins bonus feauture, met respectievelijk 10, 20 of 50 free spins. Tijdens de gratis spins is het de bedoeling om zoveel mogelijk draken-eieren te laten vallen op de rollen. Deze zorgen dan voor extra hoge rollen van max 6 symbolen hoog.

Dragons and Magic

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?