Dragon Kingdom

Met de populaire Dragon Kingdom gokkast, van Pragmatic Play, beland je in een mystieke wereld, die geregeerd wordt door draken. Deze mythologische wezens zien er angstaanjagend uit en zijn niet bepaald voor de poes. Het gaat er vaak vurig aan toe. Op de achtergrond van deze 3x3-gokkast is een soort Lord of the Rings-achtig landschap te zien.

Dragon Kingdom Eyes of Fire is een gokkast met een sprookjesthema. Je hebt ook hier weer een draak die de grote schat bewaakt.

De gouden munten in de grot worden mooi beschenen door het zonlicht, maar misschien kun je beter wachten met je winst te claimen vanwege de dead spins.

Progressive feature van Dragon Kingdom

Bij deze progressieve feature is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk spins achter elkaar verliest. Deze dead spins geven je multipliers die meer worden naarmate je meer dode spins achter elkaar hebt.

Na 4 dode spins wordt de vierde rol met drakeneieren actoef om je zo vermenigvuldigers te geven. Hoe hoog deze vermenigvuldigers zijn, ligt aan de hoeveelheid dode spins die je achter elkaar weet te draaien. Zie hieronder de opbouw hiervan:

  • Bij 4 dode spins win je een multiplier van x2, x3 of x4.
  • Bij 9 dode spins win je een multiplier van x3, x5 of x8.
  • Bij 14 dode spins win je een multiplier van x5, x8 of x10.
  • Bij 19 dode spins win je een multiplier van x8, x10 of x15.
  • Bij 25 dode spins win je een multiplier van x10, x15 of x50.

Gokkast symbolen en RTP

Het wild symbool in deze populaire videogame is in de vorm van een vurig oog, oftewel 'the eye of fire' waarnaar de titel verwijst. Deze wild symbolen kunnen alle reguliere symbolen vervangen en je wint er maximaal 5x je inzet mee.

Prijzen vallen in de Dragon Kingdom gokkast regelmatig, dankzij de lage variantie. De RTP is een prima 96,5%.

Dragon Kingdom

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.