Drago Jewels of Fortune

Drago Jewels of Fortune
Speel met actie Speel zonder actie

Drago Jewels of Fortune

De Drago - Jewels of Fortune slot speelt zich af in een grot, waar vele potten met gouden munten, diamanten en sieraden liggen verzameld. Een paarse draak, genaamd Drago, houdt hier de wacht. Het mythologische figuur heeft ook z'n vrienden opgetrommeld, die net als hij (ook) deel uitmaken van de rollen.

Het speelveld van de cartoonachtige online videoslot is afwijkend van de norm, met 5x4x4x4x5 symbolen. Met een Ways to Win-mechanisme dat actief is, komt het aantal te vormen winmanieren daarmee uit op maximaal 1.600.

Slot deatures van Drago - Jewels of Fortune

Drago - Jewels of Fortune casino slot biedt je twee features, waaronder gratis draaibeurten.

Re-spins feature

Elk van de hoeken van het basisspeelveld heeft een gouden kader. Weet je in alle vier tegelijkertijd dezelfde draak te draaien, dan gaat de re-spins feature van start.

Hier krijg je tijdens op zrsquo;n minst 1 re-spin de kans meer van hetzelfde symbooltype erbij te krijgen. Deze blijven sticky staan. Zodra er geen nieuwe draken van dit type meer bijkomen eindigt de feature en krijg voor het verzamelde aantal cash uitbetaald. Dit is maximaal 5.000x de inzet.

Free Spins

Draai je in elke hoek van het veld juist een diamant, dan krijg je een heel nieuw veld met eerst 3 re-spins. Dit is een soort Hold & Win-achtige features, waarmee je gratis draaibeurten spaart en andere extra's spaart (Sticky Wilds, Win-Multipliers en Mystery Symbols). Die neem je vervolgens mee de Free Spins in.

Game symbolen

In totaal doen er 10 reguliere symbolen mee in Drago - Jewels of Fortune video game. Van de speciale is de wild er 1 van. Deze kan enkel op rol 2, 3 en/of 4 de plek innemen van alle symbolen, op de Bonus-exemplaren (diamanten) na.

Er valt flink te winnen, met een prijzenpot van wel 48.000x. Daarmee is de variantie tegelijkertijd ook hoog. De RTP is 96,50%.

Drago Jewels of Fortune

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.