Dracula gokkast

In de populaire Dracula gokkast speelt Vlad Dracula de hoofdrol.

Volgens de legende woonde Dracula in een vervallen kasteel in het Roemeense gebergte Karpaten. Deze nationale held van de Roemenen, bleef eeuwig jong door het drinken van bloed.

Ga met de vampierjager mee op zijn avontuur in het landhuis van Dracula, in het midden van de betoverde bedienden en verleidelijke vampiers met wilde eetlust. Waag je diep in het landhuis met gratis spins en bereik Dracula's crypte tijdens het bonus game om kostbare schatten te vinden.

Dracula nodigt je uit. Accepteer zijn uitnodiging door op Play (spelen) te klikken. Laat het avontuur maar beginnen met deze gokautomaat!

Speel gratis of voor echt geld.

Game info

De populaire Dracula gokkast draait op game software van Stakelogic.

Deze gokautomaat heeft 5 rollen en 3 rijen waarop wincombinaties kunnen vallen. Er zijn in totaal 25 winlijnen. Hiermee kun je maximaal tot wel 3.750 keer je inzet winnen!

De RTP van de Dracula slot machine is 95,6%. De minimale inzet is 0,25 euro cent per spin.

Bonus ronde

Als je 3 of meer van deze bonus symbolen vallen, dan wordt de bonus ronde geactiveerd. Als je meer dan 3 bonus symbolen krijgt, krijg je als extrarsquo;s een multiplier van x1,5 of x2 erbij.

In de bonus ronde zie je 12 kistjes, waar prijzen in kunnen zitten. Het is de bedoeling dat je de kistjes opent waar prijzen in zitten. In het eerste kistje zit altijd een prijs. Je gaat net zo lang door tot je een leeg kistje opent.

Super Stake feature

Met de Super Stake feature kun je je inzet (bet) verdubbelen. Hiermee kun je tussen de 1 en 10 wild symbolen in het speelveld krijgen waardoor je zeer hoge prijzen kunt winnen.

Gratis spins

De free spins worden geactiveerd als de scatter symbolen vallen op de rollen. Je krijgt dan 10 free spins. En daarnaast nog onderstaande uitbetalingen als extra:

Bij 3 scatters krijg je 4 keer je inzet

Bij 4 scatters krijg je 25 keer je inzet

Bij 5 scatters krijg 100 keer je inzet

Dracula gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?