Diamond Strike slot

Diamond Strike slot
Speel met actie Speel zonder actie

Diamond Strike slot

De Diamond Strike slot is een moderne versie van een klassieke fruitautomaat, ontwikkeld door Pragmatic Play. Het betreft hier een simplistisch spel uit 2017, en is daarmee al wat ouder. Op de rollen vind je veel van de gebruikelijke symbolen voor dit thema, zoals kersen, citroenen, perziken, watermeloenen, Liberty Bells en 7's.

Er is door de spelmaker gekozen voor een energieke soundtrack. De achtergrond toont een eenvoudig blauw behangetje, voorzien van lichtstralen. Deze klassieke gokkast heeft 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen.

Gokkast features van Diamond Strike

De Diamond Strike gokkast biedt je twee bonus spellen, namelijk de Free Spins en een jackpotspel. Beide zijn makkelijk te begrijpen en vereisen daarom weinig uitleg.

Free Spins feature

Met 3 scatters op de rollen ontvang je 8 gratis draaibeurten (free spins). Aan deze feature zijn extra wilds toegevoegd, wat de winkansen doet toenemen. Het verdienen van een re-trigger is ook mogelijk, met opnieuw 3 scatters.

Jackpot Bonus Game

Een aantal van 3 gouden 7's doet deze feature getriggerd worden. Het standaard speelveld wordt even ingeruild voor 4x3 diamanten. Erachter verstopt zitten vier verschillende jackpotsymbolen, namelijk:

  • Mini Jackpot, met 10x de inzet als prijs
  • Minor Jackpot, met 30x de inzet als prijs
  • Major Jackpot, met 100x de inzet als prijs
  • Mega Jackpot, met 1.000x de inzet als prijs

Je wint 1 van de jackpots zodra van 1 ervan 3 dezelfde symbolen te pakken hebt.

Slot symbolen, RTP en uitbetaling

De diamant van Diamond Strike slot is de wild. In de functie van joker vervangt het alleen de scatter (Free Spins-symbool) en het extra bonus symbool (gouden 7) niet.

Het maximale te winnen bedrag is hier 1.000x de inzet. Op basis van de maximale inzet bedraagt de hoofdprijs dus 75.000 euro.

De RTP is met 96,48% weer standaard aan de hoge kant voor een Pragmatic Play-gokkast. De variantie is medium.

Diamond Strike slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.