Deadwood gokkast

Met de klassieke Deadwood gokkast ga je terug in de tijd naar het wilde westen.

Deze klassieker heeft leuke graphics, het speelt fijn en het bevat een aantal leuke en originele game features. De echte actie vindt plaats in de free spins bonussen. Je schiet gaten in je scherm op zoek naar de gouden munten.

Het spel bevat 3 soorten gratis spins. Met de shoot out feature kun je krankzinnige prijzen winnen!

Ben je al warm gelopen? Probeer het spel eerst gratis uit met ons speelgeld. Wil je voor echt geld gokken? Ook dat kan bij onze casino partner middels een iDeal betaling.

Game info

De klassieke Deadwood gokkast draait op software van Nolimit City games.

Deze gokautomaat heeft een 5 rollen en 3-4-4-4-3 row grid. De RTP is 96.03%. Je kunt al spelen met een minimale inzet van 10 euro cent per spin.

Je kunt tot wel 13.950x je inzet (bet) winnen!

De meest waardevolle symbolen zijn de goudklompen, een kluis, een uurwerk, whiskey en een geweer.

Shoot Out Feature

Als er een sheriff-ster op rol 1 en rol 5 valt, wordt de Shoot Out Feature actief. Alle lage symbolen veranderen dan in wild symbolen op de drie middelste rollen.

Hunter wild xNudge

Deze hunter wilds (xNudge) kunnen op de rollen 2,3 en 4 vallen. Deze kunnen de gehele rol bedekken. Als de rol (reel) niet in zijn geheel bedekt is, dan zal de wild een stukje nudgen (verplaatsen) totdat deze de hele rol wel bedekt. Bij elke nudge gaat de multiplier met +1 omhoog (max 4).

Deadwood gokkast

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.