Day of Dead

Day of Dead is een online video slot van Pragmatic Play. Het lijkt qua titel misschien een kloon te zijn van Book of Dead (Play 'n Go), maar dat is het niet. Het thema is namelijk gebaseerd op de Dag van de Doden, een Mexicaans feest waarbij de gestorvenen op een luchtige manier worden herdacht.

Day of Dead speelt zich dan ook af op een oud kerkhof bij nacht, waar allerlei kaarsen zijn neergezet om de plek zowel letterlijk als figuurlijk te verlichten. Alle feestvierders staan op de rollen, voorzien van een traditioneel masker. De soundtrack bestaat uit spookachtige geluiden gekoppeld aan vrolijke muziek.

Er doen 5x3 symbolen aan het spel mee en 20 vaste winlijnen.

Slot features van Day of Dead

Deze videogame bevat meerdere features, waaronder 1 (eigenlijk twee) in het basisspel. De andere kun je zien als een uitgebreidere versie daarvan.

Expanding en Walking Wilds

Wanneer er een grafsteen-wild ergens op de rollen landt, wordt deze daarmee rolvullend. Dat creeert extra winkansen. Zodra eventuele cash is uitgekeerd, krijg je op zrsquo;n minst 1 kosteloze re-spin, waarbij de wild elke draai 1 positie naar links opschuift. Het is mogelijk in de tussentijd ook nieuwe Expanding Wilds te draaien. Zolang er wilds zichtbaar in beeld staan, blijft de re-spin feature actief.

Re-spins feature

Met 3 scatters win je de Free Respin Feature van Day of Dead. Die lijkt sterk op de hierboven genoemde, maar werkt net even anders. Hier krijg je voorafgaand aan de spins eerst 2 grafsteen-wilds te zien. Deze worden na elkaar of tegelijkertijd actief.

De feature stopt zodra deze links in beeld het scherm heeft verlaten.

Game symbolen, payout en RTP

Wilds symbolen zijn er in twee soorten, namelijk de reguliere (Wild) en de Expanding Wild (grafsteen). Alleen de eerste kan ook cash uitkeren vanaf een drietal op de reels. De scatter symbool (schedel) kan enkel gedraaid worden op de rollen 1, 3 en 5.

De max win van Day of Dead slot game is met 4.500x vrij hoog. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,46% en ook de variantie is hoog.

Day of Dead

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?