Dance Party

Met de populaire Dance Party gokkast, van Pragmatic Play, gaan de voetjes van de vloer. Het is namelijk tijd om te dansen op de dansvloer van een disco in neonstijl. Je bent echter de enige die al is gearriveerd. Daarmee heb je de hele zaal voor jezelf.

Deze online gokkast is een vrij eenvoudige, voorzien van in totaal 8 reguliere symbolen. Hieronder bevinden zich ook de A, K, Q en J. De andere helft bestaat uit de BAR, dubbele BAR, 7's en de dj. Het speelveld is 5x3 symbolen groot en er zijn 243 Ways to Win.

Gokkast features van Dance Party

De Dance Party gokkast beschikt over slechts 1 feature, namelijk de Free Spins.

Free Spins feature

Vanaf 5 scatters kom je de Free Spins-feature binnen, waar een progressieve multiplier aan meedoet. Hoe hoog die is per ronde dat hangt af vooral af van het aantal scatters waarmee de features is geactiveerd:

  • 5 scatters bieden een start-multiplier van x1, die elke ronde met +1 oploopt
  • 6 scatters bieden een start-multiplier van x2, die elke ronde met +2 oploopt
  • 7 scatters bieden een start-multiplier van x3, die elke ronde met +3 oploopt

Ook kunnen er tot drie re-triggers van dit bonusspel gewonnen worden. Wel is de maximale te winnen multiplier begrensd, met tot 30x.

Gokkast symbolen en RTP

Het Dance Party-spel logo is de wild symbool. Deze verschijnt op alle rollen, behalve de eerste. Hier kan het alleen de scatter niet vervangen.

De scatter symbool is herkenbaar aan de diamant en heeft als enige taak het triggeren van de Free Spins.

Met de Dance Party gokautomaat is aardig wat te winnen, namelijk maximaal 36.450x de inzet. Wel is daarmee ook de variantie hoog. De RTP is een uitstekende 96,50%.

Dance Party

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.