Da Vincis Treasure

Da Vincis Treasure
Speel met actie Speel zonder actie

Da Vincis Treasure

De populaire Da Vinci's Treasure gokkast, officieel John Hunter and the Secrets of Da Vinci's Treasure, is een avontuurlijke online gokautomaat van Pragmatic Play. Het is, hoe kan het ook anders, gebaseerd op het bekende Italiaanse genie Leonardo Da Vinci.

Op de achtergrond van het spel is een oude schatkaart te zien, waarop kompassen liggen en een stompje van een brandende kaars voor net voldoende licht zorgt. Het staat symbool voor de reis waar de speler aan begint zodra de eerste slinger aan de rol is gegeven.

Da Vinci's Treasure game bestaat uit een 5x3-speelveld waar 25 winlijnen overheen lopen.

Gokkast features van Da Vinci's Treasure

Er zijn verschillende features gekoppeld aan deze populaire online gokkast, maar voor allemaal hetzelfde symbooltype nodig, namelijk de scatter. Draai je hier 3 van, dan wordt random 1 van deze drie features actief:

Map Quest feature

Hier krijg je een wandelkaart te zien, bestaande uit 23 te nemen stappen. Het einddoel is de tempel. Of John Hunter dit ook bereikt, is maar de vraag. Met een prijzenrad wordt het aantal stappen bepaald dat John Hunter per keer mag zetten. Daarmee is een cashprijs te winnen. Komt de pijl uit op 'Game Over' dan stopt hierbij het spel.

Pick and Click-bonus

Dit is de meest simpele en snelste feature van Da Vinci's Treasure. Hier krijg je drie schilderijen te zien. Daarvan kies je er 1, dat je vervolgens beloont met een random geldbedrag.

Free Spins feature

Je krijgt 12 gratis draaibeurten waarin een progressieve multiplier meedoet. Elke nieuwe spin wordt deze met +1 verhoogd. Ook zijn er tot vier re-triggers te verdienen met nogmaals een scatter-combi.

Gokkast symbolen en max payout

Leonardo is de wild en verschijnt alleen op rol 2, 3, 4 en 5. Hier vervangt het elk symbooltype, op de scatter na.

Het Codex-symbool is de scatter. Z'n enige taak is het kunnen triggeren van de bonus feature. Het meest interessante standaardsymbool van Da Vinci's Treasure is John Hunter zelf. Daarmee win je je inzet x25.

De maximaal mogelijke winst bedraagt een indrukwekkende 48.000x. Wel is de variantie zeer hoog. De RTP is prima, met 96,53%.

Da Vincis Treasure

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?