Curse of the Werewolf

Curse of the Werewolf
Speel met actie Speel zonder actie

Curse of the Werewolf

Is Curse of the Werewolf, een komische online casino slot van Pragmatic Play, gaat het er griezelig aan toe. Er loopt namelijk een angstaanjagende weerwolf door de straten, die er niet vies van is om z'n klauwen te gebruiken en zelfs mensen met huid en haar op te eten.

Terwijl de bewoners van het stadje zonder pardon opgepeuzeld worden, pluk jij vooral de vruchten van de slachtoffers die het moordlustige dier veroorzaakt. Hiervoor heb je een Megaways-mechanisme tot je beschikking, bestaande uit 6 rollen en maximaal 46.656 verschillende winmanieren.

Features van Curse of the Werewolf

Vervelen is niet echt een optie met Curse of the Werewolf slot, want de spelmaker heeft aardig wat extra's toegevoegd. Deze varieren van random-prijzen in de basis game tot een uitgebreide Free Spins-feature.

Random features

Tijdens het basisspel kan de Super Spin actief worden. Die levert stacks met premiumsymbolen op, voor de duur van alleen die spin. Een andere random feature is de Guaranteed Win Spin. Zoals de naam al zegt, zorgt die voor een gegarandeerde prijs.

Mystery Symbol feature

In het basis spel kun je te maken krijgen met een speciaal symbooltype, namelijk de grommende wolf. Deze fungeert als Mystery Symbol, die de rol kan aannemen van elk regulier symbool. Staan er meerdere tegelijk op de reels, dan veranderen ze allemaal in dezelfde soort.

Free Spins feature

Met 3, 4, 5 of 6 scatters trigger je 8, 10, 12 of 15 gratis draaibeurten. Hier is de Attacking Werewolf actief, die hier bewoners op kan eten. Hoe meer het te pakken krijgt, hoe interessanter dat voor jou is. De wolf neemt namelijk zijn plek in en geldt als het best uitbetalende symbool van Curse of the Werewolf.

Extra spins zijn er ook te ontvangen, op twee manieren. Zo ontvang je per opgepeuzelde bewoner 1 +1 draaibeurt. Met opnieuw een scatter-combi krijg je ook extra draaibeurten. Dit is afhankelijk van het aantal, maar is maximaal 10.

Game symbolen, RTP en maximale uitbetaling

Wilds laten zich alleen zien op de rollen 2 t/m 6, waar ze alle uitbetalende symbolen kunnen vervangen.

De huilende wolf onder de volle maan is de scatter van Curse of the Werewolf slot game. Het Attacking Werewolf-symbool (de grommende wolf) is alleen actief tijdens de Free Spins.

Met deze online videoslot is flink te winnen, namelijk tot 40.000x. De variantie is hoog en de RTP is 96,50%.

Curse of the Werewolf

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.