Cosmic Cash game

Cosmic Cash is een online slot game van Pragmatic Play, die in samenwerking met Wild Streak Gaming tot stand is gekomen. Hier krijg je de mogelijkheid om aliens te ontmoeten. Je bevindt je namelijk in de ruimte, waar allemaal grappige wezentjes je al op staan te wachten en je de beschikking hebt over blasters en ufo's.

De Cosmic Cash game is vormgegeven in cartoonstijl en heeft een grappige, futuristische soundtrack. Op de achtergrond zijn vele sterren te bewonderen vanaf 1 van de planeten die het heelal rijk is. Het speelveld bestaat uit 5 rollen en 4 rijen. Hier overheen lopen 40 verschillende winlijnen.

Game features van Cosmic Cash

De Cosmic Cash game heeft een paar van de populairste online gokkast features voor je klaarstaan, met een Hold & Win-feature en Free Spins.

Re-spins feature

Met minstens 6 Money-symbolen trigger je een Hold & Win-bonusspel. Je ontvangt in de basis 3 re-spins. Elk Money-symbool dat sticky blijft staan doet de teller resetten naar opnieuw 3. Tijdens deze game zijn allerlei prijzen te winnen, namelijk cashprijzen tot 250x, multipliers die de aanwezige Cash-symbolen ophogen met x2-x50, of 1 van de vier jackpots:

  • Mini Jackpot - betaalt 20x de inzet uit
  • Minor Jackpot - betaalt 50x de inzet uit
  • Major Jackpot - betaalt 250x de inzet uit
  • Grand Jackpot - betaalt 500x de inzet uit

Toegang tot deze feature is ook te kopen tegen een betaling van 100x je inzet.

Free Spins feature

Met 3, 4 of 5 scatters krijg je 10, 20 of 50 gratis draaibeurten, waarbij extra wilds aan de rollen zijn toegevoegd. Ook is er met hetzelfde aantal scatter een re-trigger te winnen van de feature. Zo kan de totale winst mogelijk flink oplopen.

Game symbolen, RTP en max payout

De ufo-wilds in de Cosmic Cash videogame fungeren als joker. Zij kunnen daarmee als enige alle andere uitbetalende symbolen vervangen.

Het scatter-symbool is het spellogo. Behalve dat je hiermee de Free Spins binnen kunt komen, kun je met de combi ergens in beeld ook tot 100x je inzet verdienen.

De maximale winst van de Cosmic Cash slotgame is 2.650x. De RTP is een uitstekende 96,55% en de variantie is hoog.

Cosmic Cash game

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.