Colossal Cash Zone

Colossal Cash Zone
Speel met actie Speel zonder actie

Colossal Cash Zone

Colossal Cash Zone is een fruitautomaatachtige online fruitmachine van Pragmatic Play. Je vindt er namelijk onder meer kersen, sinaasappels, druiven, Liberty Bells en 7's op de rollen. Klassiek is het echter allesbehalve.

Deze classic game heeft een honingraat-behangetje en is voorzien van een moderne tune. Verder valt de scatter-uitbetalingstabel links in beeld direct op, met onder andere drie jackpotprijzen. Je speelt er met in totaal 5x3 symbolen en 20 vaste winlijnen.

Features van Colossal Cash Zone

Colossal Cash Zone heeft een drietal features voor je klaarstaan, waarvan 1 bonusspel dat je een tijdelijk ander speelscherm voorschotelt. Dit zijn ze:

Kolossale symbolen

Random tijdens Colossal Cash Zone landen op de middelste twee of drie reels reguliere symbolen met een grootte van 2x2 of 3x3. Hierdoor nemen de winkansen toe.

Semi-scatters met instant cashprijzen

Op diezelfde drie rollen kunnen ook speciale Cash Zone-symbolen landen. Dit zijn scatters. Al vanaf 1 scatter houd je hier een geldprijs aan over, namelijk 1x de inzet. Weet je zelfs 7, 8 of 9 Cash Zone-symbolen te draaien, dan win je daar de Mini (50x), Major (100x) of de Mega Jackpot (250x) mee.

Free Spins feature

Afhankelijk van het aantal scatters win je een bepaald aantal draaibeurten. Je hebt er ten minste 3 nodig. Daarmee krijg je 6-22 kosteloze spins. Tijdens de feature draait er een speciaal rad mee, dat elke ronde een multiplier (1-20x) bepaalt. Eventuele winst wordt vermenigvuldigd met de op dat moment actieve multiplier.

Game symbolen en RTP

Het 'Wild'-symbool is de joker van Colossal Cash Zone en kan alle symbolen vervangen, behalve de speciale. Ook betaalt deze wild zelf uit vanaf een drietal op de reels.

De Bonus-diamant fungeert als scatter en kan overal op het veld terechtkomen.

Prijzen zijn in deze klassieke online gokkast te winnen tot 5.000x. De RTP bedraagt een heel prima 96,50%. Wel heb je te maken met een hoge variantie.

Colossal Cash Zone

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.