Coins of Fortune slot

Coins of Fortune slot
Speel met actie Speel zonder actie

Coins of Fortune slot

De Coins Of Fortune classic slot is een futuristisch ogende slot met een Aziatisch thema.

Als je het spel eenmaal hebt geopend, zie je de mix van oude Chinese verhalen met de modern ogende graphics. Er is een grote tempel wat is omgeven door neonlichten en direct erachter zie je de wolkenkrabbers.

De Dragon Nudge geeft 3 re-spins, met een gestapelde wild. En de Lucky Respin geeft respins met walking wilds die doorgaan zolang er wilds in beeld zijn.

Speel deze gokkast gratis of voor echt geld bij onze casino partner.

Game info

De Coins Of Fortune classic slot draait op game software van Nolimit City games.

Deze klassieker heeft 20 vaste winlijnen met 5 rollen (reels) en 3 rijen (row). De RTP is 96.48%. Je kunt tot wel 6015x je inzet (bet) winnen als je geluk hebt.

Lucky Respins feature

Wanneer je 3 of meer scatters krijgt, wordt de Lucky Respins feature geactiveerd. Alle scatters tijdens de Lucky Respins game lopen naar links en worden verzameld zodra ze buiten de rollen komen. De multiplier neemt toe voor elke derde verzamelde scatter. En elke Dragon Nudge die wordt geactiveerd, verandert in munten.

Dragon Nudge feature

Als er drie dezelfde symbolen op 1 rol vallen, wordt de Dragon Nudge re-spin ge-activeerd.

Coins of Fortune slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.