Clover Gold slot

Zoals je waarschijnlijk al vermoed heeft de Clover Gold slot, van Pragmatic Play, een Iers thema. Meestal zijn de ingredienten daarvan vrij eenvoudig te raden, met klavertjesvier, potten met goud, bierpullen en regenbogen. Dit geldt ook allemaal voor deze online casinoslot, waar de leprechaun een belangrijke rol in speelt.

De achtergrond toont een idyllisch en tegelijkertijd sprookjesachtig landschap, waar vlinders in het rond fladderen en vogels voorbij vliegen. Met het 5x3 speelveld en de 11 symbolen en 20 winlijnen van Clover Gold slot moet het allemaal gaan gebeuren.

Features van Clover Gold slot

De Clover Gold slot heeft allerlei extra's in het hele spel verwerkt, waaronder een vrij uitgebreide Free Spins-feature.

Money Collect feature

Elk klavertjevier is voorzien van een bepaalde waarde. Draai je die gelijktijdig met 1 van de Cash-symbolen, dan ontvang je de bijbehorende prijs. Dit gaat minstens om de opgetelde waardes van alle klavertjesvier in beeld.

De totale winst kan echter verhoogd, en daarmee ook interessanter worden, dankzij de toevoeging van de Extra Collect-, Multiplier Collect-, Expanding Collect- en Respin Collect-symbolen.

Free Spins feature

Met 3 Bonus-symbolen trigger je de Free Spins, gekoppeld aan 8 gratis draaibeurten. Deze feature is een upgrade van het basisspel, waarin ook weer de Cash- en Collect-symbolen meedoen. Alleen worden de Cash-symbolen hier verzameld. Dit kan je drie keer 8 extra draaibeurten en een progressieve multiplier tot x5 opleveren.

Belangrijkste symbolen en RTP

Wilds zijn alleen aanwezig op de rollen 2, 3, 4 en 5, waar ze als joker dienen. Hier vervangen ze de uitbetalende reguliere symbolen.

De Bonus-symbolen / scatters zijn de exemplaren met daarin een gouden boom. Die kun je alleen treffen op de rollen 2, 3 en 4. Ook betaalt het voor dit aantal 1x je inzet uit.

Per ronde kan er met Clover Gold tot 5.000x gewonnen worden. De medium variantie en RTP van 96,54% maken dit niet extreem lastig.

Clover Gold slot

Speel voor geld
} }

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.